22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ραγδαίες αποκαλύψεις για τη Γλυφάδα: «Υπήρχε ενήλικας που έδινε εντολές – Φώναζαν Fight Fight!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οργή και θλίψη προκαλούν οι αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα στο περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο MEGA, ο Μιχάλης Κεραμιτζόγλου, μάρτυρας στο περιστατικό, περιέγραψε τη συνέχεια των όσων σοκαριστικών καταγράφηκαν στο βίντεο ντοκουμέντο: «Η κοπέλα που έδερνε το κορίτσι, τραβάει το θύμα απ’ το μαλλί και τραβιούνται πολύ πιο πέρα, κοντά σε κάτι μπάζα».

Στο σημείο αυτό, όπως είπε ο μάρτυρας, η δράστιδα άρχισε να δέρνει ξανά την 14χρονη «και πέφτουν και 4-5 νεαροί και νεαρές και την κλοτσάνε».

«Αυτά ήταν άλλα παιδιά», πρόσθεσε, λέγοντας ότι «σηκώθηκαν και φωνάζανε Fight-Fight!».

«Σαν να έδινε οδηγίες κάποιος», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας, αναφερόμενος στον παράξενο ρόλο του άνδρα με το τατουάζ που είναι γνωστό πλέον ότι βρισκόταν στο σημείο.

«Φαινόταν ότι ήταν αυτός που έδινε την κατεύθυνση», είπε, υποθέτοντας ότι είχε κάποια σχέση με τη δράστιδα. «Μπορεί να ήταν ο δάσκαλός της στις πολεμικές τέχνες», τόνισε, εξηγώντας ότι η δράστιδα φαινόταν να γνώριζε πολεμικές τέχνες από τον τρόπο που χτυπούσε την 14χρονη.

«Ο άνδρας ήταν γύρω στα 24, 25», είπε. «Ήταν κι άλλοι νεαροί που έπιναν καφέ, έκαναν τσιγάρο και παρακολουθούσαν λες και έβλεπαν μπάλα», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα – Αγριότητα και απάθεια pic.twitter.com/vN7jBlYMuB

— flash.gr (@Flashgr_) September 24, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό