27.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ρίσκο του 5.00 με Βραζιλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Παραγουάη.

Δύο νίκες στο γκολ, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός της εθνικής Βραζιλίας στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, επίσημα ή φιλικά. Δεν την λες και ιδιαίτερα αποτελεσματική τη Σελεσάο, που μετά την απομάκρυνση του Τιτί και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντοριβάλ Τζούνιορ πασχίζει να βρει αγωνιστική ταυτότητα, αναζητώντας επιβεβαίωση στο τρέχον Κόπα Αμέρικα.

Μια απ’ τα ίδια ωστόσο στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, η Βραζιλία δεδομένα δεν είναι πια αυτή άλλων εποχών, μένοντας στο 0-0 με την ελλιπή Κόστα Ρίκα, που είχε απουσίες τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών. Ναι μεν οι τελικές ήταν 19-2, ελάχιστες ήταν όμως οι καθαρές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν πάρει μόνο ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και έπεται τα ξημερώματα του Σαββάτου το ματς με την Παραγουάη, με την οποία η Βραζιλία έχει μόνο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους για το Κόπα Αμέρικα! Στη δική της πρεμιέρα η Παραγουάη ηττήθηκε με 2-1 από την Κολομβία, που όμως είναι η πιο φορμαρισμένη εθνική ομάδα του πλανήτη, με σερί 19-5-0 στα τελευταία 24 παιχνίδια της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

28 Ιουνίου 2024 12:34

Οι Παραγουανοί κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και γενικώς έχουν τον τρόπο να δυσκολεύουν σχεδόν πάντα τα μεγαθήρια. Αν και βέβαια ο χαρακτηρισμός μεγαθήριο για αυτή τη Βραζιλία είναι κάπως αυθαίρετος. Υπό αυτές τις συνθήκες, το διπλό όχι μόνο δεν παίζεται στο 1,35, αλλά προσφέρεται και για κόντρα. Η Σελεσάο βρίσκεται υπό πίεση, η Παραγουάη θα τεστάρει τις επιθετικές αντοχές της και η τιμή της ισοπαλίας ξεφεύγει ακόμα και στο 5,00 σε κάποιες εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παραγουάη – Βραζιλία: Χ (απόδοση 5.00), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό