15.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Ρήξη χιαστού ο Λαπροβίτολα, χάνει όλη τη σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαύρα μαντάτα για τον Νίκολας Λαπροβίτολα και την Μπαρτσελόνα. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο πλέι μέικερ των Καταλανών έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε και πρόβλημα στον μηνίσκο. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ο Αργεντίνος γκαρντ θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, χάνοντας φυσικά όλο το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το κακό για τον Λαπροβίτολα συνέβη στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (20/10) με αντίπαλο την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Liga Endesa. Στην προσπάθειά του για λέι απ, υπό την πίεση του Γάλλου γκαρντ των Βάσκων Λουβαβού Καμπαρό, το γόνατό του «δίπλωσε» και ο ίδιος σωριάστηκε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει το συντoμότερο δυνατό παίκτη για να καλύψει το κενό του. Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Χοάν Πεναρόγια έχει αρχίσει να… ξεσκονίζει τις λίστες με τους διαθέσιμους παίκτες.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου στην Euroleague. Ο Λαπροβίτολα είχε 10 πόντους και 6,2 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό