28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρέντη: Βρέθηκε πυρίτιδα στον 18χρονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα – ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια πάζλ γύρω από το νέο περιστατικό οπαδικής βίας  που έστειλε έναν άνθρωπο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκαλώντας ταυτόχρονα πολιτικούς και κοινωνικούς τριγμούς. Οι εξελίξεις από το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν ραγδαίες:

Πληροφορίες του flash.gr από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν πως ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου καθ’ ομολογία δράστη με τη ναυτική φωτοβολίδα, μετά από εισαγγελική διάταξη έδωσε δείγμα dna αλλά και αποτυπώματα. Στόχος των στελεχών της ασφάλειας είναι να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ακριβώς ο ρόλος του το απόγευμα των επεισοδίων έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» καθώς υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που έχουν προκύψει από τα όσα έχει πει στις αρχές. 

Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει τα στελέχη της ασφάλειας και με τον μεγαλύτερο αδερφό του 18χρονου ο οποίος θεωρείται ως ένας βασικός κρίκος των πραγματικών περιστατικών έξω από το γήπεδο του Ρέντη.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό.

Ο άνθρωπος με το full face και ο μάνατζερ του τράπερ 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου έχει ήδη προαναγγείλει νέες συλλήψεις με τις αρχές να έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στον άνθρωπο με το full face που έδωσε τις φωτοβολίδες στους χούλιγκανς που βγήκαν από το γήπεδο.

Κρίσιμη για την πορεία των ερευνών αποτελεί, σύμφωνα με τα έμπειρα στελέχη της ΓΑΔΑ η παρουσία και ο ρόλος του μάνατζερ του γνωστού τράπερ ο οποίος, όπως αποκάλυψε το flash.gr, υποστήριξε πως την ώρα των επεισοδίων βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης.

Τα κενά ωστόσο που έχουν στα στελέχη της ασφάλειας είναι πολλά ως προς τις ώρες που έχουν ειπωθεί από τον ίδιο. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν πολύ γρήγορα, όπως λένε αστυνομικές πηγές στον flash.gr με την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών αλλά και με τα αποτελέσματα που θα έρθουν από την εξέταση του dna των δυο αδερφών του 18χρονου δράστη.

«Πανστρατιά» για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας 

Το ζήτημα της οπαδικής βίας μετά και από τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού έχει εξελιχθεί σε μια προτεραιότητα τιμής για τη ΓΑΔΑ και προς αυτή την κατεύθυνση η αρμόδια διεύθυνση αναμένεται ότι θα ενισχυθεί με όλα τα έμπειρα στελέχη και από άλλες νευραλγικές διευθύνσεις.

Οι πληροφορίες του flash.gr αναφέρουν πως το αρμόδιο τμήμα της οπαδικής βίας θα συνδράμουν έμπειρα στελέχη από το τμήμα ανθρωποκτονιών αλλά και από την υποδιεύθυνση της δίωξης ναρκωτικών.

Στόχος η έρευνα να «τρέξει» με ταχύτατους ρυθμούς και να κλείσει κάθε «παράθυρο» η λεπτομέρεια που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό των ανθρώπων που ενορχήστρωσαν αλλά και πήραν μέρος στα επεισόδια στο Ρέντη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό