24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρέθυμνο: Στον ανακριτή οι τέσσερις νταήδες που ξυλοκόπησαν Γάλλο τουρίστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τετάρτη (4/9) οι τέσσερις νεαροί, οι οποίοι ξυλοκόπησαν 36χρονο Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, στην απολογία τους αναμένεται να υποστηρίξουν ότι δεν ήθελαν να του κάνουν κακό, αλλά πάνω στην ένταση η κατάσταση ξέφυγε.

Ρέθυμνο: Πώς έγινε η συμπλοκή

Το περιστατικό μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και του τουρίστα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9) όταν ο δεύτερος σκούντηξε ένα άτομο, μέσα σε ένα μπαρ στο Ρέθυμνο.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός που είχε σαν αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του 36χρονου. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 20 έως 24 ετών και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ένα μαχαίρι και μια γκλίτσα.

Ο άνδρας είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι τέσσερις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, καθώς και για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Βίντεο σοκ από το αιματηρό επεισόδιο

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έφερε στο φως η ΕΡΤ, το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από μπαρ του Ρεθύμνου. Ο 36χρονος Γάλλος με την παρέα του έφυγαν από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν, κρατώντας στα χέρια τους ένα μπουκάλι κρασί, που δεν είχαν καταναλώσει και το οποίο αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους.

Οι τέσσερις νεαροί μετά από έναν έντονο διάλογο που είχε ένας από αυτούς με τον Γάλλο τουρίστα, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα. Μάλιστα ένας από τους νεαρούς φέρεται να του άρπαξε το μπουκάλι, να το έσπασε και να χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον 36χρονο Γάλλο.

Υπάλληλοι του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο σημείο, περνώντας χειροπέδες στους τέσσερις δράστες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό