35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ρέθυμνο: Πώς ένα Παλαιστίνιος έσωσε Ισραηλινό επιχειρηματία – Σχεδιάζαν να τον δολοφονήσουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους κρητικούς που ήθελαν να βγάλουν από τη μέση Ισραηλινό επιχειρηματία στο Ρέθυμνο – Πώς τον έσωσε Παλαιστίνιος

2
SHARES

Μια υπόθεση «θρίλερ» που εκτυλίσσεται στο νότιο Ρέθυμνο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά στη σχεδιαζόμενη δολοφονία ενός Ισραηλινού επιχειρηματία και της 39χρονης ελληνίδας μητέρας των παιδιών του.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα cretalive.gr, συνελήφθησαν τρεις κρητικοί, ο 41χρονος σύζυγος της 39χρονης, ένας κουμπάρος τους και ένας κοινός φίλος τους, οι οποίοι φέρονται να είχαν συμφωνήσει και σχεδιάσει από κοινού να σκοτώσουν σε διαφορετικό χρόνο τον Ισραηλινό επιχειρηματία και τη νεαρή μητέρα, να «τσιμεντώσουν» τα πτώματα τους και να σκηνοθετήσουν την εσκεμμένη φυγή τους!

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση διαδραμάτισε ένας 24χρονος Παλαιστίνιος τον οποίον φέρονται να είχαν «στρατολογήσει» οι συλληφθέντες ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας.

Ο αλλοδαπός που εμφανίζεται να προσεγγίστηκε από τον 41χρονο κρητικό σύζυγο και δύο ακόμα κρητικούς, φίλους του πρώτου, ισχυρίζεται ότι αρχικώς το σχέδιο ήταν η δολοφονία του Ισραηλινού, ενώ πολύ γρήγορα τέθηκε στο κάδρο και η 39χρονη μητέρα.

Ο 24χρονος Παλαιστίνιος υποστηρίζει ότι «στριμώχτηκε» από τους τρεις και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν έπαιζαν. Εμφανίζεται μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι στην υπόθεση θα υπήρχε και τρίτο πτώμα, το δικό του.

Δημοσιογραφικές πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 24χρονος, αντιλαμβανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχαν οι δύο, αποφάσισε να τους προειδοποιήσει, συνειδητοποιώντας ότι ακόμα και αν αυτός αρνούνταν, θα στρατολογούσαν κάποιον άλλον να τους σκοτώσει.

Έτσι ο Παλαιστίνιος εμφανίζεται να σώζει τον Ισραηλινό και την 39χρονη μητέρα. Του τηλεφωνεί, συναντιόνται στο Ηράκλειο, του αποκαλύπτει τα σχέδια των τριών, εκείνος δεν τον πιστεύει ή δεν μπορεί να τον πιστέψει και έτσι αγοράζουν ένα μαγνητοφωνάκι για να τους ηχογραφήσει κρυφά.

Στο μεταξύ ο Ισραηλινός έχει ειδοποιήσει με διακριτικό τρόπο την 39χρονη, την ενημερώνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, και λίγες ώρες αργότερα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο όπου καταφθάνει και ο 24χρονος Παλαιστίνιος με κάποιες ηχογραφημένες συνομιλίες.

Η υπόθεση, όπως προαναφέρθηκε, πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Μία υπόθεση θρίλερ, με σκοτεινές πτυχές και ερωτηματικά που όλοι πλέον παρακολουθούμε με ενδιαφέρον ως προς την εξέλιξη της και την ποινική αντιμετώπιση των τριών κατηγορουμένων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό