24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρέθυμνο: Ο σασμός που δεν έγινε, οι πυροβολισμοί και η κομμένη γλώσσα του κτηνοτρόφου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια κομμένη γλώσσα με ψαλίδι, πυροβολισμοί, οι υποψίες βεντέτας κι ένας σασμός που δεν έγινε ποτέ… Αυτά είναι τα στοιχεία του παζλ που προσπαθούν να ενώσουν οι αρχές στο Ρέθυμνο, προκειμένου να οδηγηθούν στον δράστη της φρικιαστικής επίθεσης στο χωριό Βιλανδρέδο, εκεί όπου ένας 70χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε από τον γιο του να ψυχορραγεί, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς κι ενώ του είχαν κόψει τη γλώσσα. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση φαίνεται ότι συνδέουν την ένοπλη ενέδρα στον 70χρονο, με την επίθεση που είχε δεχθεί τον Ιούλιο ο 26χρονος γιος του, όταν δύο άτομα του πέταξαν καυστικό υγρό. 

Όπως είχε προκύψει τότε από την αστυνομική έρευνα, την επίθεση στον 26χρονο είχε οργανώσει ένας 40χρονος, ο οποίος είχε προσλάβει τους δύο δράστες. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους και όταν τέθηκε το ζήτημα της προφυλάκισης ή όχι των κατηγορούμενων έγινε μια προσπάθεια για σασμό. Από την πλευρά των κατηγορουμένων έγινε προσπάθεια προκειμένου να μην προχωρήσει η ποινική δίωξή τους, κάτι το οποίο δεν δέχθηκε ο πατέρας του 26χρονου. Τότε, ο 70χρονος κτηνοτρόφος επέμεινε για την προφυλάκιση του 40χρονου, όπως και έγινε. 

Οι αστυνομικοί τώρα, εξετάζουν το ενδεχόμενο η άγρια επίθεση στον κτηνοτρόφο να είναι η συνέχεια της βεντέτας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, στη διάθεση των αρχών υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από την επίθεση, όπου φαίνεται ένας εύσωμος άνδρας, που έχει τοποθετήσει μία κάλτσα στο κεφάλι του, αρχικά να πυροβολεί και στη συνέχεια με ένα ψαλίδι να κόβει τη γλώσσα του 70χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μεταφέρεται στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος

Στο μεταξύ, από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αποφασίστηκε η μεταφορά του 70χρονου σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Χανίων, ο άνδρας φέρει 6-7 τραύματα από σφαίρες στα άκρα και όταν έφτασε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι το τραύμα που έχει σε αρτηρία του ποδιού, ενώ εξαιρετικά σοβαρό είναι και το τραύμα που έχει στη σπονδυλική στήλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό