24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρέθυμνο: Άνδρας συνελήφθη για ξυλοδαρμό της 29χρονης συντρόφου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός άνδρα ελληνικής καταγωγής, για ενδοοικογενειακή βία, προχώρησε η Αστυνομία στο Ρέθυμνο. Τον φερόμενο δράστη κατήγγειλε η σύντροφός του, μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/8).

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, ηλικίας 29 ετών, κατήγγειλε ότι ο 47χρονος σύντροφός της, τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να την χτυπάει στο πρόσωπο με πολλά χαστούκια, να την τραβάει από τα μαλλιά και να της σφίγγει το λαιμό.

Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να βγει από το σπίτι και έφτασε στην αστυνομική διεύθυνση όπου και κατήγγειλε την κακοποίησή της.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, πήγε αυτοβούλως και παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου και ανέφερε όλα όσα είχαν συμβεί, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η γυναίκα μετέβη συνοδευόμενη για εξέταση σε ιατροδικαστή, αρνήθηκε όμως την παραμονή και φιλοξενία της σε δομή κακοποιημένων γυναικών στο Ρέθυμνο. Ζήτησε παρά ταύτα να της χορηγηθεί η συσκευή του panic button, με τους αστυνομικούς να της το χορηγούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό