28.4 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ράντονιτς: «Ουδέν σχόλιο για όσα είπε ο Γκριγκόνις για εμένα – Μπράβο στον ΠΑΟ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR την προηγούμενη σεζόν, όπου το «τριφύλλι» τερμάτισε προτελευταίο στην Euroleague και έχασε με… κάτω τα χέρια το πρωτάθλημα. 

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στα κανάλια της NOVA για τον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Γκριγκόνις, ο οποίος έκανε ένα καυστικό σχόλιο για τις ικανότητές του πρώην προπονητή του λέγοντας τα εξής μετά την κατάκτηση της Euroleague: «Θέλω απλώς να απευθύνω τους χαιρετισμούς μου προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι ο αγαπημένος μου προπονητής και θέλω να τον συγχαρώ που είχε τόσο δίκιο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράντονιτς:

Τι είπε για τον φετινό Παναθηναϊκό και τις διαφορές με τον δικό του: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σπουδαία σεζόν, ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για τις διαφορές. Ο Αταμάν είναι εκπληκτικός προπονητής, πήρε τις EuroLeague με την Ανατολού Εφές, τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απίστευτη και η ατμόσφαιρα του κόσμου. Άξιζαν να το πάρουν, το πήγαν βήμα – βήμα».

Για το αν θα ήθελε να απαντήσει στα σχόλια του Μάριους Γκριγκόνις προς εκείνον: «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Μάριους για τη σπουδαία σεζόν και τα τρόπαια. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Εγώ είμαι προπονητής, εκείνος είναι παίκτης. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και εκείνον για την κατάκτηση της EuroLeague».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό