14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ράγισαν» καρδιές στο Συμβούλιο – Οι προσωπικές ιστορίες των παικτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Άκρως φορτισμένο το κλίμα

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, το Συμβούλιο μπήκε στην διαδικασία ψηφοφορίας για την νέα υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Προηγουμένως, οι παίκτες του Survivor μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τις προσωπικές τους ιστορίες, σε ένα άκρως φορτισμένο κλίμα.

Την σκυτάλη από τον Γιώργο Λιανό πήρε πρώτα η Ασημίνα, η οποία μίλησε για την ενασχόληση με στίβο και ποδόσφαιρο, αλλά και τις θυσίες του πρωταθλητισμού που ποτέ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Όταν δε, κλήθηκε να σχολιάσει τις πολλές δίαιτες που δοκίμασε λόγω των παραπανήσιων κιλών της, δάκρυσε λέγοντας πως «με τρώει ακόμα το bullying που είχα δεχτεί για τα κιλά μου, αλλά είναι κάτι που πολεμάω μέσα μου».

Συνέχισε σε πιο εύθυμο τόνο, όταν και αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη στην Κρήτη, όπου και βρέθηκαν ύστερα από ένα… στόρι της στο Instagram με γνωστό τραγούδι του ερμηνευτή.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαίη, η οποία μίλησε για την κωπηλασία και τις θυσίες που έκανε από νεαρή ηλικία για να φτάσει στο επίπεδο της Εθνικής ομάδας.

«Γυρνούσα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τις πληγές στα χέρια μου. Ξυπνούσα κάθε μέρα στις 6 το πρωί, άνοιγα το κινητό και έβλεπα τους φίλους μου να γυρνάνε μόλις σπίτι τους από την νυχτερινή τους διασκέδαση. Σκεφτόμουν ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να καταφέρω, γι΄ αυτό και δεν τα παράτησα».

Η ιστορία της συγκίνησε τον Άρη Σοϊλέδη, παρότι τελείωσε με ένα παράπονο, λόγω της ανύπαρκτης στήριξης από την Πολιτεία.

Σειρά πήρε το… μυστήριο του Στάθη Σχίζα, ο οποίος προέβη σε πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του. Αρχικά, αναφέρθηκε στα ατίθασα παιδικά χρόνια, όπου όχι απλά “δεν έπαιρνε τα γράμματα”, αλλά παράτησε το σχολείο στα 16 για να πάει να μείνει μόνος του στην Λευκάδα.

Τα δάκρυα σώπασαν για λίγο, όταν μίλησε η Σταυρούλα, η οποία και αποκάλυψε πως η μητέρα της είχε κανονίσει να πάει για έκτρωση όταν ήταν έγκυος σε εκείνη, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την μεγαλώσει. Τότε, ένα όνειρο της μητέρας του μπαμπά της άλλαξε τις ισορροπίες και χάρισε στην ίδια την υπάρξη της, κάτι που την έχει κάνει να πιστεύει πως ζει με έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό