24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς χωρίζουν τα ζώδια: Τα 3 Red Flags που σε προειδοποιούν ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται το χωρισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

“Μήπως σκέφτεται να χωρίσουμε”; Είναι μία συχνή ερώτηση που πέφτει στο τραπέζι συζητήσεων όταν διακρίνουμε μία περίεργη , διαφορετική συμπεριφορά από το σύντροφό μας… “Περνάει απλά μία φάση ή μήπως σκέφτεται το χωρισμό”; Οι απορίες με αυτό το άρθρο θα λυθούν αφού η αστρολογία μας δίνει την απάντηση στα καυτά ερωτήματα των σχέσεων… Κάθε ζώδιο δίνει τα δικά του προειδοποιητικά σημάδια πριν πει το τελευταίο αντίο σε μία σχέση! Μάθε λοιπόν ποια είναι τα 3 Red Flags που σε προειδοποιούν ότι ο σύντροφος σου σκέφτεται σοβαρά το χωρισμό σας.

Κριός

1. Αρχίζει να αδιαφορεί: Ο Κριός, που συνήθως είναι γεμάτος ενέργεια και πρωτοβουλίες, αρχίζει να σου απαντά με μονολεκτικές φράσεις ή ακόμα χειρότερα, καθυστερεί να απαντήσει στα μηνύματα. Διακρίνεις ότι δεν κυνηγά ιδιαίτερα την στιγμή για να περάσει χρόνο μαζί σου!

2. Η έλλειψη ενθουσιασμού: Περιορίζει τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό και την δίψα να κάνετε μαζί νέα πράγματα! Ενώ γνωρίζεις καλά ότι είναι περιπετειώδης αλλά και ιδιαίτερα ερωτικός, αρχίζεις να διακρίνεις ότι βαριέται και ότι έχει έλλειψη ενδιαφέροντος να σε διεκδικήσει με όποιο τρόπο! Παράλληλα παρατηρείς ότι κάνετε τα ίδια και τα ίδια σαν καταναγκαστικό έργο.

3. Μόνιμα τροχίζει τα νύχια του για καβγά: Αν και είναι καβγατζής από την φύση του, παρατηρείς ότι σαν παιδί προσπαθεί μόνιμα να δημιουργεί ένταση ανάμεσα σας και όλα τον εκνευρίζουν.

Ταύρος

1. Κάνει αλλαγές στη ρουτίνα του: Ο Ταύρος αγαπά τη ρουτίνα του και τις συνήθειές του . Αν αρχίσει να κάνει πράγματα εκτός της συνηθισμένης ροής του, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι ψάχνει κάτι διαφορετικό. Παράδειγμα: Αλλάζει το στυλ του, αρχίζει να βγαίνει περισσότερο μόνος, κάνει νέους φίλους, αποκτά νέα γούστα ή προτιμήσεις!

2. Αποφεύγει την σωματική επαφή: Αν αρχίσει να αποφεύγει τις αγκαλιές και τα φιλιά και την τρυφερότητα βρίσκοντας μόνιμα δικαιολογίες ότι έχει πονοκέφαλο, κάτι περίεργο συμβαίνει! Ο Ταύρος είναι από την φύση του ιδιαίτερα αισθησιακός αλλά και τρυφερός αναζητώντας την φυσική επαφή!

3. Το ρίχνει στη δουλειά: Όταν ένας Ταύρος βυθίζεται όλο και περισσότερο στην εργασία του και επικεντρώνεται στην ύλη, ίσως να αποφεύγει τη συναισθηματική εμπλοκή που έχει αρχίσει να τον κουράζει.

Δίδυμοι

1. Αποφεύγει τις συζητήσεις: Ο Δίδυμος αγαπά την επικοινωνία, να συζητά και να ανταλλάσσει ιδέες. Αν αρχίσει να είναι λιγομίλητος, κοφτός στην επικοινωνία ή και αποφεύγει τα πολλά τηλέφωνο τότε ναι….. κάτι τρέχει.

2. Προτιμά τις παρέες του: Αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο για τους φίλους του, τα χόμπι του, και ότι άλλο εκτός απο εσένα… Όταν του ζητάς περισσότερο χρόνο σου βγαίνει στην επίθεση!

3. Έχει χάσει το χιούμορ του: Όταν ο Δίδυμος σταματά να αστειεύεται, να σε πειράζει ή να γελά μαζί σου, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκει πλέον το ενδιαφέρον που σας έφερνε κοντά.

Καρκίνος

1. Αποφεύγει να μείνετε οι δυό σας: Αν ο Καρκίνος αποφεύγει τις ιδιωτικές στιγμές, ή δεν του αρέσει να περνάτε προσωπικό χρόνο στον ιδιωτικό σας χώρο, τότε δίνει το σημάδι ότι έχει χαθεί ο συναισθηματικός σύνδεσμος.

2. Δεν κουβεντιάζει για το παρελθόν ή το μέλλον: Ο Καρκίνος συνήθως ανυπομονεί να μιλήσει για τη σχέση σας μακροπρόθεσμα και για τους κοινούς στόχους σας. Αν τώρα αποφεύγει αυτές τις συζητήσεις, κάτι τον ανησυχεί. Αν παύει να φέρνει την συζήτηση στις όμορφες αναμνήσεις που έχετε ζήσει μαζί τότε κάποια πράγματα έχουν αλλάξει μέσα του!

3. Η ευαισθησία του φτάνει στην υπερβολή: Αν κάθε μικρό παράπονο γίνεται θέμα, μόνιμα γκρινιάζει τότε αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι ο Καρκίνος αισθάνεται ανασφάλεια για τη σχέση.

Λέων

1. Δεν σου δίνει τόση σημασία: Ο Λέων όταν είναι ερωτευμένος δείχνει την εκτίμηση και το ενδιαφέρον του με πληθωρικό τρόπο! Αν αρχίσει να σου δίνει λιγότερη σημασία, ίσως κάτι τον απασχολεί.

2. Η απόσυρση από τις κοινωνικές εκδηλώσεις: Όταν ο Λέων, που αγαπά τα πάρτι και τις κοινωνικές συναναστροφές, αρχίσει να αποφεύγει τα καλέσματα, ίσως κάτι δεν πάει καλά.

3. Δεν αποζητά κανακέματα ή επιβράβευση: Του κάνεις χάδια και τραβιέται, του κάνεις ένα κομπλιμέντο και ειρωνεύεται ή δεν το πιστεύει και αμφισβητεί κάθε κίνηση που κάνεις για να τον προσεγγίσεις; Τότε υπάρχει πρόβλημα…

Παρθένος

1. Η υπερβολική κριτική: Ο Παρθένος από την φύση του κριτικάρει τα πάντα, ακόμα και το σύντροφό του, όταν όμως η κριτική του ξεπερνάει τα λογικά όρια και γίνεται υπερβολικά αυστηρός ή και καυστικός, παρατηρώντας κάθε μικρό λάθος, τότε είναι φανερό ότι έχει κουραστεί από τη σχέση σας.

2. Αδιαφορεί για πράγματα που φρόντιζε: Ο Παρθένος δείχνει με πράξεις την αγάπη του και όχι με λόγια… όταν η φροντίδα και η εξυπηρετικότητά του περιορίζονται, σημαίνει ότι και τα συναισθήματα αρχίζουν να φθίνουν!

3. Το ρίχνει στην δουλειά: Ο Παρθένος είναι γενικότερα εργασιομανής, αλλά όταν η εργασια αρχίζει και του απορροφά όλο του το χρόνο συνήθως γίνεται η δικαιολογία που τον κάνει να ξεφεύγει από τη σχέση σας.

eric ward/unsplash
Ζυγός

1. Αδιαφορεί παίζοντας μόνιμα με το κινητό: Όταν ο “αγαπουλίτσας” Ζυγός που μόνιμα ήθελε αγκαλιές, φιλιά και τρυφερότητες, αρχίζει να παίζει μόνιμα με το κινητό και βάζει και κωδικό με το φόβο να μην του κάνεις έλεγχο, τότε κάτι περίεργο παίζει.

2. Η απουσία της ρομαντικής διάθεσης: Όταν ο Ζυγός σταματήσει να κάνει ρομαντικές χειρονομίες ή να προσπαθεί να σε ευχαριστήσει, ίσως σκέφτεται να αποχωρήσει από τη σχέση

3. Γκρινιάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις για τα απλά πράγματα: Ψάχνει ψεγάδια στη σχέση και μόνιμα κατηγορεί εσένα για πράγματα που κάνει ο ίδιος, για παράδειγμα σου προσάπτει οτι αδιαφορείς ενώ η αδιαφορία ξεκίνησε απο τον ίδιο

Σκορπιός

1. Η μυστικοπάθεια: Αν ο Σκορπιός αρχίσει να κλείνεται στον εαυτό του και να μην μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα, ίσως κάτι τον απασχολεί βαθιά.

2. Η ένταση στις διαφωνίες: Όταν οι διαφωνίες γίνονται πιο έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες, ο Σκορπιός μπορεί να εκφράζει την εσωτερική του αναταραχή.

3. Η αποστασιοποίηση στην οικειότητα: Αν αρχίσει να απομακρύνεται ερωτικά, μπορεί να σκέφτεται το τέλος της σχέσης.

Τοξότης

1. Αποφεύγει να ζήσει νέες εμπειρίες μαζί σου: Ο Τοξότης αγαπά τις περιπέτειες. Αν αρχίσει να αποφεύγει τις νέες δραστηριότητες με εσένα, μπορεί να αναζητά πολύ περισσότερο την ελευθερία του.

2. Δεν μοιράζεται πλέον μαζί σου τις σκέψεις και τα σχέδιά του: Όταν περιορίζεται ο ενθουσιασμός του Τοξότη σταματά να κουβεντιάζει, να ανταλλάσει ιδέες και δείχνει μόνιμα ότι βαριέται!

3. Αναζητά την ανεξαρτησία του: Αν ο Τοξότης αρχίσει να δείχνει όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για προσωπικό χώρο, αυτό μπορεί να είναι σημάδι απομάκρυνσης.

Αιγόκερως

1. Αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις: Δεν πηγαίνετε μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις; Περνάτε χωριστά τις γιορτές; Αποφεύγει τις κοινές εξόδους με την οικογένεια ή με φίλους; Τότε ο Αιγόκερως δεν βλέπει προοπτική στη σχέση σας.

2. Δεν έχει πλέον απαιτήσεις από εσένα ή τη σχέση σας: Ο Αιγόκερως είναι γενικά ένας απαιτητικός σύντροφος, όταν αρχίζεις να παρατηρείς πως δεν κάνει υποδείξεις, δεν είναι επιμελής στο πρόγραμμα που είχατε ως σήμερα, τότε σίγουρα κάτι πάει …”στραβά”!

3. Δουλεύει υπερβολικά πολύ: Αν αρχίσει να βάζει τη δουλειά πάνω απ’ όλα και να αδιαφορεί για τη σχέση, αυτό είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

Υδροχόος

1. Η απομάκρυνση στην επικοινωνία: Ο Υδροχόος μπορεί να απομακρυνθεί συναισθηματικά και να δείχνει λιγότερο ενδιαφέρον για τις συζητήσεις.

2. Η έλλειψη ενδιαφέροντος για κοινές δραστηριότητες: Όταν ο Υδροχόος προτιμά να περνά χρόνο με τους φίλους του μόνος και αποφεύγει τις κοινές ασχολίες που είχατε τότε σου δίνει το μήνυμα ότι κάτι πάει στραβά!

3. Επιζητά περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του: Αν ξαφνικά αρχίσει να επιζητά περισσότερο χρόνο μόνος του, ίσως θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη σχέση.

Ιχθύες

1. Δεν δείχνει πλέον ρομαντική διάθεση: Αν ο Ιχθύς που είναι από την φύση του ονειροπόλος και ρομαντικός αποφεύγει τέτοιου είδους συναισθηματικές εκδηλώσεις , ίσως να μην αισθάνεται το ίδιο.

2. Δεν ξέρει τι θέλει: Αν μόνιμα σου εκφράζει ότι είναι μπερδεμένος, ότι δεν ξέρει τι θέλει, παρατηρείς ψυχολογικές διακυμάνσεις αλλά βρίσκει μόνιμα υπεκφυγές για ότι και αν προτείνεις τότε τα πράγματα είναι σκούρα!

3. Τον έχεις τσιμπήσει σε ψέματα: Θολώνει τα νερά, σου είπε ότι είναι σπίτι, αλλά τον είδες έξω με τους φίλους για μπύρα, σου είπε ότι είναι κουρασμένος αλλά τον είδες κολλημένο στο ίντερνετ και έχεις να μετρήσεις μικρά αθώα ψεματάκια δικαιολογίας, τότε η σχέση είναι σε πρόβλημα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό