18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς ο George Trochopoulos έγινε ο αγαπημένος σχεδιαστής των πιο διάσημων σταρ της showbiz

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ιδιαίτερα δημιουργικός άνθρωπος που αγαπάει τους πειραματισμούς.

Η ιστορία του George Trochopoulos είναι από αυτές που ορίζουν την έννοια της φράσης «εν μία νυκτί». Ένας άνθρωπος φύσει δημιουργικός που δεν είχε καθόλου στο μυαλό του το σχέδιο ειδικά ως επάγγελμα βρέθηκε επίσημα στον ρόλο του σχεδιαστή να δέχεται παραγγελίες από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.  

Ο 20χρονος σχεδιαστής έχει τη βάση του στο Λονδίνο και, αρχικά, είχε στο μυαλό του να γίνει δικηγόρος ή μηχανικός λογισμικού. Το καλλιτεχνικό του μικρόβιο, όμως, τον οδήγησε στο London College of Fashion και, συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα των πλεκτών. Όπως κάθε φοιτητής, έτσι και ο Trochopoulos, πήγε στην πρώτη του πρακτική και ξεκίνησε να ανεβάζει στα social media μερικά από τα σχέδιά του. Χαρακτηριστικό του δημιούργημα – το ριγέ μοτίβο σε ρούχα που πλέκει, ράβει και βάφει στο χέρι.

Από την πρακτική στην Emma Chamberlain και τις σταρ της showbiz

Κάποια στιγμή, η στυλίστρα της σταρ του YouTube Emma Chamberlain, Jared Ellner, εντόπισε τον σχεδιαστή και του ζήτησε ένα πράσινο striped top για την πελάτισσά της. Το σχέδιο έγινε viral και, μάλιστα, όταν ο σχεδιαστής βρισκόταν απομακρυσμένη πόλη της Ελλάδας όπου δεν είχε σήμα.

Όταν το σήμα επανήλθε, είδε μία σειρά από παραγγελίες για αντίστοιχα κομμάτια. Κάπως έτσι, το περασμένο καλοκαίρι, μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας showbiz, όπως η Kendall Jenner και η Miley Cyrus, εμφανίστηκαν με δημιουργήματα του σχεδιαστή.

«Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιρροές στο μυαλό μου που βάζω στα ρούχα. Έχω εμμονή με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και με το να βλέπω πώς μπορώ να τα εκμεταλλευτώ. Για παράδειγμα, η ρίγα, είναι κάτι που είδα πριν πέντε ή έξι μήνες πριν και ακόμη προσπαθώ να βρω νέους τρόπους για να τη φτιάξω»

Η πρώτη συλλογή του George Trochopoulos θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 στο Λονδίνο, περιλαμβάνοντας το κλασικό του σχέδιο αλλά και νέους του πειραματισμούς.

«Νομίζω πως ανεξάρτητα από το στυλ, το χρώμα, το μέγεθος ή την υφή, με ενδιαφέρει πολύ να φτιάχνω ρούχα που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν σέξι»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα δημιουργήματα του σχεδιαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα ελληνικό project μας συστήνει 4 ανατρεπτικούς fashion designer που θα μας ντύσουν στις γιορτές
Μia Papa: To ελληνικό brand με τη διεθνή απήχηση μας δείχνει πως η βιωσιμότητα δεν είναι πολυτέλεια
Dior Cruise 2022: η αποθέωση της ελληνικής ομορφιάς συνεχίζεται με μία φωτογράφηση στην Ακρόπολη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό