24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς ξοδεύει κάθε ζώδιο τα χρήματά του και γιατί μένει με άδειο πορτοφόλι;

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία εποχή δύσκολη για την οικονομία είναι γεγονός ότι διαπιστώνουμε ότι το χρήμα φεύγει εύκολα και γρήγορα από τα χέρια μας κυρίως για τις τρέχουσες υποχρεώσεις που είναι όντως αρκετές! Στην πραγματικότητα όμως, όλοι μας έχουμε κάποιες συνήθειες και παρασυρόμαστε σε κάποια έξοδα και στο τέλος διαπιστώνουμε ότι το πορτοφόλι μας άδειασε, χωρίς να ξέρουμε πού, πότε και πως!

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε πώς ξοδεύει κάθε ζώδιο τα χρήματά του , ποιοι είναι πιο απερίσκεπτοι με τις σπατάλες, ποιοι αρκετά πιο συγκρατημένοι και που ακριβώς φεύγουν τα περισσότερα χρήματα για κάθε ζώδιο!

Κριός 

Ο Κριός από την ημέρα της μισθοδοσίας του μετρά δέκα ημέρες (το πολύ) για να έχει εξανεμίσει όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού του . Ξοδεύει παρορμητικά ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να θυμηθεί και να συγκρατήσει πού και πώς έφυγαν τα χρήματά του. Εκτός από τα πάγια έξοδα που έχουμε όλοι, ο Κριός θα χαλάσει αρκετά χρήματα στην καθημερινότητα του και στις ημερήσιες δραστηριότητές του, γιατί είναι συνέχεια εν – κινήσει. Παράλληλα ο Κριός δεν διστάζει να κάνει μία αγορά απερίσκεπτη ακόμα και αν δεν την έχει υπολογίσει στο budget του γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να συγκρατηθεί !

Ταύρος 

Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που θα λειτουργήσει συνετά και συγκροτημένα με το χρήμα, γιατί πάντα θέλει να έχει στην άκρη κάποια λεφτά, που θα τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια! Τα έξοδα του συνήθως αφορούν το καλό και ποιοτικό φαγητό είναι λάτρης των ακριβών ρεστοράν, ενώ αρκετές στιγμές θα δαπανήσει και χρήματα που αφορούν ακριβά ρούχα, κοσμήματα και φυσικά για τις διακοπές του, όπου εκεί δεν κάνει τσιγκουνιές!

Δίδυμοι 

Ο Δίδυμος βρίσκεται μόνιμα με το χέρι στην τσέπη και το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων του είναι για βενζίνες, μετακινήσεις αλλά και για διασκέδαση! Είναι όμως και ο άνθρωπος που θα δώσει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει ένα ακριβό κινητό του τηλέφωνο, λατρεύει τις συσκευές τεχνολογίας, ενώ ξοδεύει αρκετά χρήματα και για το αυτοκίνητό του. Είναι ένα από τα ζώδια που μπορεί να περιορίσει έξοδα που αφορούν τη σίτιση ή και την ενδυμασία και προτιμά να ξοδεύει τα χρήματά του σε τομείς που θα του προσφέρουν ενθουσιασμό γνώση και εμπειρία. Συνήθως τα χρήματά του φεύγουν πολύ γρήγορα και απερίσκεπτα ωστόσο είναι της άποψης ότι το χρήμα πρέπει να ρέει!

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος ξοδεύει τα χρήματά του για το σπίτι, την οικογένεια και για την άνεση που μπορεί να αποκτήσει μέσω αγορών που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς του με τους οικείους του. Θα παρατηρήσεις συχνά ότι ο Καρκίνος ξοδεύει αρκετά χρήματα στο σούπερ μάρκετ γιατί θέλει πάντα το ψυγείο και τα ντουλάπια του να είναι πλήρη από προϊόντα και φαγητό! Ο Καρκίνος ωστόσο είναι και από τα ζώδια που κάνει και οικονομία προκειμένου μην αφήσει ακάλυπτες τις ανάγκες του σπιτιού του!

Λέων 

Ο Λέοντας αγαπάει αρκετά το χρήμα αλλά είναι ιδιαίτερα σπάταλος και αρκετά γενναιόδωρος επομένως τα έξοδα του συνήθως είναι για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να μπορεί ο ίδιος να απολαύσει όλες αυτές τις δραστηριότητες που τον γεμίζουν ποιες είναι όμως αυτές; Κομμωτήριο, νύχια, ινστιτούτο αισθητικής, ακριβά ρούχα, καλλυντικά, μασάζ είναι μερικές από τις συνήθειες και τα χόμπι ενός λέοντα που σίγουρα του εξανεμίζουν αμέσως το περιεχόμενο του πορτοφολιού του. Επιπλέον ξοδεύει και αρκετά χρήματα για να διασκεδάσει ή και για να επισκεφτεί δημοφιλή μέρη!

Παρθένος 

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που λειτουργεί αρκετά πρακτικά και οργανωμένα με το χρήμα σπάνια θα τον δεις να κάνει υπερβολικές σπατάλες! Θα κάνει πάντα έρευνα αγοράς και θα λάβει υπόψη του κάθε λεπτομέρεια πριν σπαταλήσει τα χρήματά του! Πώς συνήθως όμως θα ξοδέψει ένας παρθένος τα χρήματά του και στη συνέχεια μπορεί να γκρινιάζει ότι έμεινε με άδειο πορτοφόλι; Σε βιολογικά προϊόντα, σε βιταμίνες ή και προϊόντα υγείας / ευεξίας, στον διαιτολόγο, τον ψυχολόγο, σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες (πχ σεμινάριο) , στο γυμναστήριο, σε gadgets που μπορεί να του σταθούν χρήσιμα για να κάνει την καθημερινότητά του πολύ πιο εύκολη (παράδειγμα σύγχρονης ηλεκτρολογικές συσκευές). Βέβαια να το πούμε και αυτό ότι ένας Παρθένος μόνιμα γκρινιάζει για τα χρήματα αλλά μόνιμα βρίσκει και τον τρόπο του για να μπορεί να τα έλξει κοντά του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κάνει οικονομική διαχείριση. Απαραίτητο λοιπόν για τους οικείους του είναι τον έχουν υπό έλεγχο γιατί ο ίδιος μπορεί να λειτουργήσει αρκετά άτσαλα με τα οικονομικά. Ο Ζυγός θα ξοδέψει χρήματα για δώρα, για ρούχα, για περιποιήσεις ομορφιάς, για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις , για διασκέδαση, για διακοπές με το ταίρι του, για να μην χαλάσει χατίρι στα παιδιά του και όλα αυτά πολλές φορές μπορεί να φτάσουν και λίγο στην υπερβολή. Επειδή τα παθήματα γίνονται μαθήματα αρκετές στιγμές μπορεί να φτάνει και στο άλλο άκρο και να γίνεται ιδιαίτερα σφιχτός με τα οικονομικά και να μην ξέρει κανείς τι χρήματα έχει μαζέψει στην άκρη. 

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός πάντα έχει τον έλεγχο των οικονομικών του και δεν ξεφεύγει σε απερισκεψίες, γιατί αγαπά το χρήμα και έχει πάθος να βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να ανεβαίνει! Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις Σκορπιών που δεν αρκούνται σε αυτά που ήδη έχουν, θέλουν πολλά περισσότερα έτσι λοιπόν και θα κοιτάξουν να βρουν τον εύκολο και γρήγορο δρόμο για να επενδύσουν χρήματα, προκειμένου να λάβουν περισσότερα πίσω … Αυτή είναι και η παγίδα που μπορεί να φέρει «χασούρα» στα οικονομικά ενός Σκορπιού! Ο Σκορπιός επίσης θα κάνει έξοδα για να αποκτήσει αγαπημένα του βιβλία, για ψυχοθεραπεία / αυτοβελτίωση, ή ακόμα και για να ικανοποιήσει ένα κρυφό του πάθος (όποιο και να είναι αυτό).

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι … «ανοιχτοχέρης» και γενναιόδωρος, όμως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «γουρλής» με το χρήμα, αφού ακόμα και όταν μένει με άδειο το πορτοφόλι κάτι συμβαίνει και πολύ γρήγορα το γεμίζει ξανά! Τα χρήματά του φεύγουν για ταξίδια (κοντινά ή και μακρινά), για σπουδές, επιμόρφωση, σεμινάρια και για ότι του προσφέρει γνώση , εμπειρία ή του ανεβάζει την ανδρεναλίνη (πχ για extreme sports δραστηριότητες και χόμπι)

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θαυμάζει το χρήμα και λειτουργεί με γνώμονα την δημιουργία περιουσίας που θα τον καταξιώσει! Δεν κάνει τις περισσότερες φορές περιττά έξοδα, είναι ιδιαίτερα εγκρατής στις σπατάλες του! Στην ζωή του θα τον δεις να δαπανά αρκετά χρήματα για επαγγελματικές επενδύσεις, αλλά και για να κερδίσει αποκτήματα που θα φέρουν τον εντυπωσιασμό από το κοινωνικό του περιβάλλον. Για παράδειγμα ένας Αιγόκερως θα θελήσει να αγοράσει ή να νοικιάσει ένα πολύ ωραίο σπίτι όπου όλοι θα συζητούν για αυτό, ή θα θελήσει να έχει ένα ακριβό αυτοκίνητο ή μηχανή για να ακούει «επαίνους» για το απόκτημά του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τα χρήματα, αρκετές στιγμές λειτουργεί υπεράνω χρημάτων, ενώ είναι και ο εκπρόσωπος του ζωδιακού που θα προσφέρει χρήματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ή και θα χρηματοδοτήσει (στο μέγεθος που μπορεί) συλλόγους, ομάδες! Σε ότι αφορά τα προσωπικά του έξοδα, ο Υδροχόος μπορεί να αδειάσει μονομιάς το πορτοφόλι του για να κεράσει τα φιλαράκια του, για να αγοράσει συσκευές τεχνολογίας / gadgets ή ακόμα και για να απολαύσει μία νέα πρωτότυπη εμπειρία (πχ ένα μακρινό ταξίδι)!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι σαν να έχει τρύπιες τσέπες ή αλλιώς τρύπιο πορτοφόλι! Το χρήμα φεύγει από τα χέρια του απερίσκεπτα χωρίς να το σκεφτεί, χωρίς να το καταλάβει και είναι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που μπορεί να πιαστεί και «κότσος» για χρήματα, δηλαδή να τον κοροϊδέψουν! Οι σπατάλες του; Για γλυκάκια, μπινελίκια, ντιλίβερι, κοκτέιλς, για την τέχνη, το μεράκι του (πχ μία θεατρική παράσταση ή μία συναυλία), για δώρα στους αγαπημένους του αλλά και για … αγαθοεργίες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό