21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς να υιοθετήσετε το διπλό γαλλικό μανικιούρ της Naomi Campbell στο catwalk του Alexander McQueen;

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, 16:20

 

Με θέμα τον ουρανό του Λονδίνου, στην ταράτσα του Tobacco Dock, μέσα σε μία εγκατάσταση που έμοιαζε με σύννεφο, στήθηκε το εντυπωσιακό show του οίκου με τίτλο «A show in the sky».

Ο χώρος ταίριαξε απόλυτα με το concept της Spring 2022 συλλογής του οίκου, η οποία εμπνεύστηκε από τα patterns του Λονδρέζικου ουρανού και τις εναλλαγές του καιρού, υποστηρίζοντας ένα αρκετά environmentally-friendly concept.

Έχοντας επιστρέψει στις πασαρέλες, η Naomi Campbell περπάτησε ξανά στο show του Alexander McQueen, μετά από 11 χρόνια απουσίας, «κλείνοντας» το show της Spring 2022, φορώντας ένα εκπληκτικό, μαύρο, cropped σακάκι ντυμένο με κρύσταλλα και μια εντυπωσιακή φούστα από τούλι.

Όσον αφορά το μανικιούρ της η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας υιοθέτησε το «Negative Space Double french mani» στα νύχια της για το σόου του McQueen.

Πρόκειται στην ουσία για μια διπλή γραμμή μανικιούρ, με μια μαύρη και μια glitter γραμμή ακριβώς από κάτω να αντικαθιστά τα κλασικά λευκά tips.

Επιπλέον, negative glitter μισοφέγγαρα είχαν σχηματιστεί σε κάθε βάση των νυχιών της με το αποτέλεσμα να μοιάζει με κόσμημα. Κι αυτό γιατί το shimmery βερνίκι έλαμπε στο φως με τέτοιο τρόπο που έμοιαζε σαν να έλαμπαν χιλιάδες διαμάντια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό