22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς να Ξεπεράσετε τα Κρυμμένα Εμπόδια στο Manifestation της Αγάπης

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Manifestation > Πώς να Ξεπεράσετε τα Κρυμμένα Εμπόδια στο Manifestation της Αγάπης

Πώς να Ξεπεράσετε τα Κρυμμένα Εμπόδια στο Manifestation της Αγάπης

 

Όταν αρχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας γενικά, δεν εστιάζουμε μόνο στο τι θέλουμε στον ερωτικό μας σύντροφο. Αρχίζουμε να γινόμαστε σαφείς για το τι θέλουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αυτή είναι μια εξαιρετική διαδικασία, καθώς άμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε, δεν μπορούμε ποτέ να το αποκτήσουμε. Ωστόσο, καθώς προχωράμε στη διαδικασία της Κβαντικής Δημιουργίας, μπορεί να παρατηρήσουμε ότι αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε βρίσκεται σε αντίθεση με αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε βαθιά μέσα μας. Αυτό γίνεται πιο εμφανές στο κομμάτι των ρομαντικών μας στόχων.

Κρυμμένα Συναισθήματα 

Παρά το τι μπορεί να πιστεύουμε, δεν είναι τόσο απλό όσο το να αποφασίσουμε τι χαρακτηριστικά θέλουμε σε έναν ρομαντικό σύντροφο και να θέσουμε αυτήν την επιθυμία στο σύμπαν. Συχνά ο λόγος που οι άνθρωποι αποτυγχάνουν σε αυτόν τον στόχο – και σε άλλους – είναι ότι η πραγματική, χειροπιαστή πιθανότητα να το αποκτήσουν φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα θέματα και συναισθήματα που μπορεί να μην είχαμε συνειδητοποιήσει. Όταν δεν έχουμε σύντροφο, συχνά φανταζόμαστε πόσο υπέροχο θα ήταν αν είχαμε κάποιον.

Όμως, στο “σύννεφο” των ονείρων μας, παραμελούμε να συμπεριλάβουμε τις αντιδράσεις μας προς αυτούς. Έτσι, όταν τελικά συναντάμε αυτό το άτομο, αυτά τα κρυμμένα συναισθήματα εμφανίζονται και μπορεί να μας οδηγήσουν στο να σαμποτάρουμε αυτό που τόσο σκληρά δουλέψαμε για να έχουμε δίπλα μας και ποθούσαμε για τόσο καιρό. Για παράδειγμα, μπορεί να φαντάζεστε τον εαυτό σας σε μια σχέση με κάποιον που είναι ευφυής, επιτυχημένος και εμφανίσιμος. Το άτομο εμφανίζεται και φαίνεται να είναι ενθουσιασμένο μαζί σας, αλλά ξαφνικά βρίσκεστε να παλεύετε με συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλιας. Τι κάνει κάποιος τόσο καταπληκτικός με κάποιον σαν εσάς; Σας λένε ότι σας αγαπούν, αλλά το εννοούν; Σύντομα βρίσκεστε παγιδευμένοι σε έναν κύκλο παράνοιας και αρνητικότητας αντί να αφήνετε την αγάπη να κυλήσει ελεύθερα.

Η προέλευση των συναισθημάτων 

Για κάθε στόχο που δουλεύετε, ειδικά όταν αφορά μια σχέση, πάρτε τον χρόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να φανταστείτε τα συναισθήματά σας αφού έχετε προσελκύσει το άτομο ή την κατάσταση που θέλετε. Πώς νιώθετε; Φανταστείτε τον εαυτό σας σε καθημερινές καταστάσεις, όχι απλώς στην αρχική ευφορία που νιώθουμε όλοι όταν ερωτευόμαστε ή αποκτούμε αυτό που θέλουμε. Φανταστείτε τον ιδανικό σας σύντροφο να μιλάει με κάποιον άλλο που είναι επίσης πολύ ελκυστικός σε ένα πάρτι. Γελάνε και φαίνεται λίγο φλέρτυ η όλη φάση. Πώς νιώθετε; Είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θέλει να είναι μαζί σας ή μήπως αρχίζουν να σας κυριεύουν συναισθήματα δυσπιστίας; Αν ναι, έχετε εντοπίσει ένα πιθανό ζήτημα και είναι σημαντικό τώρα να εξετάσετε από πού προέρχονται αυτά τα συναισθήματα και να τα αντιμετωπίσετε πριν το άτομο ή μια παρόμοια κατάσταση πραγματικά εκδηλωθεί.

Για να ζήσουμε πραγματικά τα όνειρά μας, πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν πίσω. Πολύ συχνά, τα συναισθήματα αναξιότητας, ανασφάλειας και έλλειψης εμπιστοσύνης έχουν τις ρίζες τους σε προηγούμενες σχέσεις ή ακόμη και σε εμπειρίες της παιδικής ηλικίας. Για να είστε εντάξει τόσο στις ερωτικές σας σχέσεις όσο και στη ζωή σας γενικότερα, είναι να είστε αρκετά θαρραλέοι για να κοιτάξετε πίσω σε αυτές τις καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές συνέπειες από τη νέα σας προοπτική, γεμάτη ενδυνάμωση και δύναμη. Με το να αναλογιστείτε ποια μπορεί να είναι η πραγματική συναισθηματική σας αντίδραση πριν συμβεί το γεγονός, βρίσκεστε τώρα στη θέση να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που πάντα θέλατε, ελεύθεροι από τα κρυμμένα εμπόδια που σας κρατούν πίσω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό