24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς να Κάνετε Manifest την Ενέργεια της 3ης Σεπτεμβρίου με τις Αστρολογικές Όψεις

Ειδήσεις Ελλάδα

eShopΆρθρα

Ωροσκόπιο

Συνεντεύξεις

Άρθρα από τον Νίκο ΜουρατίδηΟ Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρίες δίσκων, στο ραδιόφωνο, σαν δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd. Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal περνώντας από όλα τα πόστα: Δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει πάρει και βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τα τελευταία χρόνια τον διαβάζουμε καθημερινά στο πολύ πετυχημένο blog του www.nikosonline.gr Τον ακούμε στην ραδιοφωνικού εκπομπή “Η μικρή μας πόλη”, κάθε Σαββατοκύριακο 6μμ-9μμ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και την καριέρα του επισκεφθείτε το επίσημο web site του www.nikosmouratidis.gr
ΑστρολόγοιΟνειροκρίτηςQuizFree ReadingsΥπηρεσίες

CLOSE

Πώς να Κάνετε Manifest την Ενέργεια της 3ης Σεπτεμβρίου με τις Αστρολογικές Όψεις

Πώς να Κάνετε Manifest την Ενέργεια της 3ης Σεπτεμβρίου με τις Αστρολογικές Όψεις

 

Για να αξιοποιήσεις τις αστρολογικές όψεις της 3ης Σεπτεμβρίου για manifesting (εκδήλωση), μπορείς να εστιάσεις στις ενέργειες της ημέρας με συγκεκριμένο τρόπο.

Ακολουθούν προτάσεις για το πώς να κάνεις manifest με βάση τις επιρροές των όψεων

 

1. Νέα Σελήνη (Ήλιος Σύνοδος Σελήνη) στην Παρθένο:

Εστίαση: Νέες αρχές, καθορισμός στόχων, οργάνωση και αυτοβελτίωση.
Manifesting: Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να θέσεις νέες προθέσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή. Γράψε ξεκάθαρα τι θέλεις να εκδηλώσεις στη ζωή σου, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την υγεία, την εργασία και τη ρουτίνα σου. Η Παρθένος υποστηρίζει την οργάνωση και την προσοχή στη λεπτομέρεια, οπότε φρόντισε να είσαι συγκεκριμένος/η στις προθέσεις σου.

2. Άρης Τετράγωνο Ποσειδώνας:

Εστίαση: Σύγχυση, όνειρα, επιφυλακτικότητα στις δράσεις.
Manifesting: Να είσαι προσεκτικός/ή με το τι ζητάς. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει θολές καταστάσεις, οπότε βεβαιώσου ότι οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς και γειωμένες στην πραγματικότητα. Απέφυγε τις φαντασιώσεις που δεν έχουν βάσεις και χρησιμοποίησε την ενέργεια για να συνδεθείς με τη διαίσθησή σου, ξεκαθαρίζοντας τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα.

3. Σελήνη Quintile  Άρης:

Εστίαση: Δημιουργικότητα, δράση με έμπνευση.
Manifesting: Χρησιμοποίησε αυτή την όψη για να βρεις δημιουργικές λύσεις και να κινητοποιηθείς προς τους στόχους σου με έναν μη παραδοσιακό τρόπο. Οραματίσου τον εαυτό σου να δρα αποφασιστικά αλλά και με φαντασία. Κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις τις επιθυμίες σου με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση.

4. Σελήνη Sesquiquadrate Πλούτωνας:

Εστίαση: Συναισθηματικές εντάσεις, βαθιές μεταμορφώσεις.
Manifesting: Αυτή η ενέργεια είναι ιδανική για να αφήσεις πίσω ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια. Γράψε τι χρειάζεσαι να αφήσεις πίσω, είτε είναι συναισθήματα είτε παλιές συνήθειες. Εστιάσου στην απελευθέρωση του αρνητικού και στην ενδυνάμωση του εαυτού σου μέσα από τη μεταμόρφωση.

5. Σελήνη Αντίθεση Κρόνος:

Εστίαση: Περιορισμοί, υπευθυνότητα, αντιμετώπιση δυσκολιών.
Manifesting: Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να δεις τι εμποδίζει την πρόοδό σου. Θέσε ρεαλιστικούς στόχους και αναγνώρισε τις ευθύνες σου. Εάν νιώθεις πίεση, αντί να αποθαρρύνεσαι, εστίασε στη δημιουργία ενός σταθερού πλάνου δράσης που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

6. Σελήνη Bi quintile  Χείρωνας:

Εστίαση: Θεραπεία, επούλωση παλιών πληγών, εσωτερική σοφία.
Manifesting: Γράψε τις προθέσεις σου με επίκεντρο τη θεραπεία και την αποδοχή του εαυτού σου. Κάνε ένα τελετουργικό που περιλαμβάνει αυτοφροντίδα ή διαλογισμό για να συνδεθείς με τα σημεία που χρειάζονται επούλωση. Οραματίσου τον εαυτό σου απαλλαγμένο από τα παλιά τραύματα.

7. Σελήνη Τετράγωνο Δίας:

Εστίαση: Υπερβολές, ενθουσιασμός, επέκταση.
Manifesting: Χρησιμοποίησε την αισιοδοξία αυτής της όψης για να θέσεις μεγάλα και φιλόδοξα όνειρα, αλλά με επίγνωση των ορίων σου. Να είσαι ανοιχτός/ή σε νέες ευκαιρίες, αλλά μην παρασύρεσαι από την υπερβολή. Γράψε τις προθέσεις σου με αυτοπεποίθηση, αλλά φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένος/η.

Συνολική Στρατηγική για Manifesting:

Δημιούργησε ένα τελετουργικό για τη Νέα Σελήνη: Άναψε ένα κερί, γράψε τις προθέσεις σου και διάβασε τες δυνατά. Οραματίσου τον εαυτό σου να επιτυγχάνει τους στόχους που θέτεις.
Εστίασε στη θεραπεία και την αυτοβελτίωση: Μπες στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις ό,τι σε εμποδίζει και απελευθέρωσέ το.
Κράτα ένα ημερολόγιο manifesting: Κατέγραψε τις επιθυμίες και τους στόχους σου και παρακολούθησε την πρόοδό σου.

Αυτή η ημέρα είναι δυναμική για manifesting, αρκεί να παραμείνεις ευθυγραμμισμένος/η με την ενέργεια των πλανητών και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Κλήση 8755000455

error: Content is protected !!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό