27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς να δέσεις κομψά το παρεό σου στην παραλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχεις παρεό; Έχεις σύνολο!

Ας μιλήσουμε για το θέμα που μας αφορά όλους και όλες, το πώς δηλαδή θα ντυθούμε στην παραλία. Μην τα ξαναλέμε, το resort wear είναι πλέον μια ξεχωριστή κατηγορία στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, η οποία ζει μάλιστα σε μια μεσογειακή χώρα όπως εμείς. Αν λοιπόν έχεις την τύχει να μένεις στην Ελλάδα, τότε το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού το περνάμε δίπλα στη θάλασσα, ακόμα και αν δεν πάμε διακοπές. Γιατί με τόσο μεγάλη ακτογραμμή που έχει η χώρα μας, όλο και κάποιο σημείο θα είναι κοντά σου για να κάνεις μία βουτιά. Οπότε θέλεις να έχεις και την αντίστοιχη καλοκαιρινή resort γκαρνταρόμπα. Μήπως, όμως, δεν έχεις budget ή δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά σε κάτι τέτοιο; Μην ανησυχείς γιατί μία τάση που μας έρχεται από τα 00s είναι εδώ για να ανανεώσει το beach look σου.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το τέλειο εναλλακτικό φόρεμα παραλίας

Sarong skirt: Φόρεσε το πιο cool item του καλοκαιριού με ένα παρεό.

Μιλάμε για τη sarong skirt ή αλλιώς τη φούστα παρεό. Αν είσαι λιγάκι πιο παλιά, όπως εγώ, τότε η λέξη sarong θα σου θυμίζει πολύ έντονα κάτι. Και όχι κάποιον designer ή ένα κορυφαίο brand που το λάνσαρε για πρώτη φορά, αλλά τον Da Beckham! Σίγουρα είχες και εσύ δει και εσύ τις φωτογραφίες του με την τότε αγαπημένη του Victoria Beckham από τις διακοπές τους με τον ίδιο να φοράει μία sarong skirt και τα μέσα της εποχής από τη μία να τον αποθεώνουν -ναι, γιατί ήταν κούλος- και από την άλλη να τον μισούν. Όπως και να έχει σήμερα η τάση αυτή είναι και πάλι νούμερο ένα στο brach wear style και μπορείς να την υιοθετήσεις μόνο με το παρεό σου.

https://www.instagram.com/reel/C8h7ehTI2sK/

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ένα παρεό στη συλλογή σου, αν και θα σε συμβούλευα να αξιοποιήσεις ένα μεγάλο παρεό, που να μπορεί να γίνει maxi φούστα γιατί αυτό έχει και το πιο κομψό αποτέλεσμα. Παίρνεις τις δύο άκρες του και δένεις μόνο ο τελείωμά του σε έναν μικρό, σφιχτό κόμπο. Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις και μία καρφίτσα για να το στερεώσεις, αν θέλεις να συνεχίσεις τη βραδιά σου και να κάνεις το παρεό σου λίγο πιο glam. Είναι η πιο stylish maxi φούστα για τις διακοπές σου. Μην την αφήσεις εκτός βαλίτσας!

https://www.instagram.com/reel/C8rgDC1ogrT/

Η Δανάη Γιαννέλλη συνεχίζει να ακροβατεί ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο με τα κοσμήματά της



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό