22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς κινηματογραφείς το Nissan GT-R Nismo; Χρησιμοποιώντας ένα άλλο GT-R, φυσικά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Nissan GT-R Nismo έλαβε πλήθος αναβαθμίσεων για το 2020, συμπεριλαμβανομένων νέων turbo, ελαφρότερων εξαρτημάτων και φρένων.

Αυτές οι αλλαγές επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να είναι ταχύτερο 2,5 δευτερόλεπτα στην πίστα δοκιμών της Nissan, αλλά αυτό παρουσίασε ένα πρόβλημα. Πώς κινηματογραφείς ένα αυτοκίνητο με ένα V6 κινητήρα, 3.8-λίτρων, twin-turbo, που αποδίδει 608 ίππους (447 kW) και ροπή στρέψης 651 Nm; Η απάντηση, όπως αποδεικνύεται, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο GT-R.

Η Nissan πήρε τον Mauro Calo, τον καταλληλότερο άνθρωπο γι’ αυτή τη δουλεία, ο οποίος μαζί με την ομάδα του μετέτρεψαν το GT-R σε “φωτογραφική μηχανή”. Ως μέρος του makeover, το GT-R βάφτηκε σε χρώμα ματ μαύρο και εξοπλίστηκε με ειδικούς σωλήνες για να τοποθετηθούν οι κάμερες.

Φυσικά, η δουλειά τους δεν τελείωσε καθώς η ομάδα έπρεπε να βιντεοσκοπήσει το GT-R Nismo εν δράση. Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα τα κατάφερε και ο Calo δήλωσε: «Όταν άρχισα να σκέφτομαι για την ανάπτυξη ενός υψηλής απόδοσης camera car, γρήγορα συνειδητοποίησα ότι το Nissan GT-R ήταν το μόνο αυτοκίνητο που θα πληρούσε τα κριτήρια μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό