31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Πώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε και γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της Νάγιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε υπέροχα στιγμιότυπα από το πάρτι της 11χρονης κόρης της. Η τρυφερή φωτογραφία με τη Νάγια Σοφού και η εντυπωσιακή τούρτα.

Από την ημέρα που έγινε μαμά για πρώτη φορά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφιερώνει όλα τα Σαββατοκύριακα στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη).

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» δημοσιεύει αρκετές στιγμές από τη ζωή της εκτός πλατό σε Instagram-stories και πριν από μερικές ώρες θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το πάρτι της κόρης της, Νάγιας η οποία έγινε 11 ετών.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την φημολογούμενη σχέση του Σοϊλέδη έβαλε τα πράγματα στη «θέση» τους

Η Νάγια Σοφού έγινε 11 ετών- Η εντυπωσιακή girly τούρτα και η σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της

Η Νάγια Σοφού γεννήθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς οπότε φέτος τα γενέθλιά της συνέπεσαν με την Μεγάλη Εβδομάδα. Για αυτό τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να διοργανώσει το πάρτι της κόρης της λίγες εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (18/05).

Η Νάγια Σοφού έγινε 11: Η «επεισοδιακή» γέννα & οι φωτογραφίες της Τσιμτσιλή και με τα 3 παιδιά της

Πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια μας έδειξε την εντυπωσιακή, girly ροζ τούρτα της εορτάζουσας η οποία ήταν εμπνευσμένη από τις γοργόνες. Στο κάτω μέρος της τούρτας βρισκόταν το όνομα της 11χρονης με ροζ γράμματα από ζαχαρόπαστα.

Λίγο αργότερα η 41χρονη μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία όπου την βλέπουμε αγκαλιά με την μικρή Νάγια στο κήπο, γράφοντας μάλιστα και πως είναι η πρώτη της μεγάλη αγάπη, αφού είναι η μεγαλύτερη από τα παιδιά της.

Για την περίσταση η παρουσιάστρια επέλεξε τζιν σορτσάκι και μαύρο τοπ, με το σύνολο να αναδεικνύει πλήρως τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Η Νάγια Σοφού εμφανίστηκε με ένα ροζ φόρεμα και μωβ ζακέτα ενώ το κεφάλι της κοσμούσε μια πολύχρωμη τιάρα.

Στην πόζα της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο, η Τσιμτσιλή έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Το τρυφερό post της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα 11α γενέθλια της Νάγιας

Πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα ανήμερα της Πρωτομαγιάς η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της μέσα από ένα πολύ γλυκό Instagram post.

https://www.instagram.com/p/C6bztUrssKp/

«Καλό μήνα. 🌸 Χρόνια πολλά και στο δικό μας λουλούδι που ήρθε 11 χρόνια πριν και μαζί του άνθισε η οικογένειά μας. Νάγια μας πάντα να αγναντεύεις τους ορίζοντες σου και να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου για να σ’ αγαπάμε και να σε υποστηρίζουμε. ❤️», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε μια αφιέρωση από τον αέρα του «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει: «Καλό μήνα! Μπορεί να διανύουμε τη Μεγάλη Βδομάδα, Μεγάλη Τετάρτη σήμερα αλλά είναι και Πρωτομαγιά και για μένα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η κόρη μου και θέλω να σας πω ότι ήταν και πάλι Μεγάλη Τετάρτη. Απίστευτη σύμπτωση».

«Δεν θα ξεχάσω πριν 11 χρόνια, το 2013, όταν είχα πάει Μεγάλη Τετάρτη τότε στον ANT1. Πήγαινα να γράψω εκπομπή και ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι. Δεν ήθελα να το πιστέψω, έσπασαν τα νερά για την ακρίβεια. Δεν μου είχε ξανασυμβεί και μου λένε τότε γεννάς! Πήγαινε κατευθείαν στο μαιευτήριο. Κάπως έτσι ήρθε η βιαστική, η ταυρολιονταρίνα μου στη ζωή. Ήρθε στις 36 εβδομάδες, στο όριο σχεδόν της προωρότητας. Τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούταν οριακά πρόωρη. Κατάλαβα όμως γνωρίζοντας τη Νάγια μου, ότι είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τη ζωή της και τις κορυφές της. Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου αυτό το όμορφο παιδί, πάντα να είναι ευτυχισμένη, δυνατή και δυναμική και να μας κάνει πολύ περήφανους. Γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, πάνω απ’ όλα!

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Η παρουσιάστρια του ALPHA και ο γνωστός ποινικολόγος μετρούν 13 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/

Η 41χρονη μιλάει συχνά δημόσια για τον σύζυγό της και όποτε τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους πραγματοποιούν ολιγοήμερες οικογενειακές αποδράσεις, χαρίζοντάς μας υπέροχες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/C6oqG51Mn2J/Oι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και ποζάρει συχνά με τα παιδιά της, αποδεικνύοντας ότι είναι μια πολύ τρυφερή σύγχρονη μαμά.

κεντρικής: stam_tsimtsili



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό