35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πώς ζήσαμε ένα καλοκαιρινό βράδυ παρέα με τους Offspring στην πρεμιέρα του Release Athens Festival

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια VIP εμπειρία στο μπαλκόνι του opaponline.gr που είναι χορηγός της διοργάνωσης.

Κι όμως, δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι την Κυριακή που μας πέρασε, έζησα μία από τις πιο ωραίες και συγκινητικές εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Και αυτό, διότι οι Offspring ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα και εγώ ήμουν εκεί, «πιστή» στο ραντεβού που περίμενα από τα εφηβικά μου χρόνια!

Ναι, το συγκρότημα που έχει συνοδεύσει όλη την εφηβεία μου, τραγουδούσε live μπροστά στα μάτια μου κι εγώ βρισκόμουν σε απόσταση αναπνοής, ενώ χόρευα με την ψυχή μου και τραγουδούσα τους στίχους από τραγούδια που πριν κάποια χρόνια έγραφα στα σχολικά μου τετράδια: The Kids Aren’t Alright, Why Don’t You Get a Job, Self Esteem. Πρόκειται για τραγούδια που ήταν το soundtrack σε δεκάδες εικόνες της εφηβικής μου ηλικίας και έπαιζαν δυνατά και ολοζώντανα στο Release Athens Festival. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι χαρούμενη που έστω για ένα βράδυ, έγινα και πάλι 16 χρονών;

Όπως φαντάζεσαι δεν ήμουν μόνη σε όλο αυτό. Χιλιάδες θαυμαστές, όλων των ηλικιών -από μικρά παιδιά μέχρι πιο μεγάλους ανθρώπους- είχαν γεμίσει την Πλατεία Νερού στο Φάληρο και χόρευαν ξέφρενα στη μουσική των συγκροτημάτων. Και κάπως έτσι, κατάλαβα ότι στις συναυλίες μπορούμε να ζήσουμε τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής μας, χωρίς μάλιστα να χρειαζόμαστε πολλά. Οι μουσικές μελωδίες των Offspring, μερικοί φίλοι και η ξέφρενη ατμόσφαιρα στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, ήταν αρκετά για να βιώσουμε στιγμές, τις οποίες θα θυμόμαστε για μια ολόκληρη ζωή.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Η πιο ξεχωριστή και VIP συναυλιακή εμπειρία

Δεν σου κρύβω πως αν υπάρχει ένα στοιχείο, που έκανε την εμπειρία μου εκεί ακόμη πιο ξεχωριστή, σίγουρα δεν είναι άλλο από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, που μου έδωσε την ευκαιρία να απολαύσω το αγαπημένο μου συγκρότημα στο πιο ξεχωριστό μέρος. Βλέπεις, όσο βρισκόμουν εκεί «υπερυψωμένη», να ουρλιάζω σχεδόν, τους punk στίχους των Offspring με τα χέρια ψηλά, ήμουν σίγουρη πως δεν ήθελα τίποτα περισσότερο.

Και αν αναρωτιέσαι τι σχέση μπορεί να έχει η συναυλία των Offspring με το opaponline.gr, την πλατφόρμα όπου μπορείς να βρεις όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ, να σου πω ότι είναι και εφέτος, για δεύτερη χρονιά, χορηγός του Release Athens Festival.

Η μασκότ του opaponline.gr

Μάλιστα, ανακάλυψα επίσης πως στο opaponline.gr, εδώ και λίγο καιρό, μπορείς να βρεις και δωρεάν παιχνίδια, να μαζέψεις πόντους και να κερδίσεις τα πιο συναρπαστικά δώρα. Αν λοιπόν, η δική μου VIP εμπειρία σε έκανε να ζηλέψεις έστω και λίγο, σου έχω ευχάριστα νέα! Μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις δωρεάν, διπλά εισιτήρια για τις επόμενες συναυλίες του Release Athens Festival, μέσω του opaponline.gr. Είσαι έτοιμη να ζήσεις και εσύ το όνειρο του φετινού καλοκαιριού, παρέα με το αγαπημένο σου συγκρότημα;

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μπορεί οι Offspring να άνοιξαν με τον πιο ιδανικό τρόπο το Release Athens Festival, όμως σίγουρα έβαλαν και όλους όσοι ήμασταν εκεί σε summer mood, μέσα από ανεπανάληπτες στιγμές που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Διότι το Release Athens Festival προσέφερε σε όλους μας, την πιο καλοκαιρινή και απίστευτη εμπειρία που σηματοδότησε με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη του καλοκαιριού. Άλλωστε, καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και το μόνο σίγουρο ότι εγώ έκανα την αρχή με την καλύτερη του καλοκαιριού!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό