27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς είναι η Ολυμπιακή Μαρίνα στην Μασσαλία – Ο Βύρων Κοκκαλάνης μας ξεναγεί [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ολυμπιακή Μαρίνα μέσα από τα μάτια του Βύρων Κοκκαλάνη. Ο 38χρονος Έλληνας ιστιοπλόος και σπεσιαλίστας στο αγώνισμα του Γουίντσερφινγκ, αναδείχθηκε 5ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016, και 6ος σε εκείνους του Λονδίνου, το 2012.

Ωστόσο, φέτος θέλει να πάει στο Παρίσι και να ανεβεί στο βάθρο, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο.

Ο Έλληνας αθλητής κατέφθασε στην Γαλλία λίγες μέρες πριν την έναρξη των Αγώνων και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media την κατάσταση της Ολυμπιακής Μαρίνας. Η εγκατάσταση για τα θαλάσσια αθλήματα έχει τοποθετηθεί στην Μασσαλία και ο Κοκκαλάνης φαίνεται πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την μορφή και τον σχεδιασμό του χώρου.

Έτσι, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αναδημοσίευσε και εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συγκεκριμένο βίντεο, θέλοντας να προβάλει την χαρά του αθλητή της και το τοπίο στο οποίο θα αγωνιστεί.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 26 Ιουλίου και 11 Αυγούστου. Η κύρια πόλη θα είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Ωστόσο, μερικά αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε 16 άλλες πόλεις, αλλά και στην αποικία της Ταϊτής. Συνολικά τα αγωνίσματα θα είναι 329, από 32 βασικά αθλήματα. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος ξεπερνούν τους 10.500 σε αριθμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό