22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πώς γνωρίστηκαν και σιγά σιγά «έδεσαν»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνη»

Στη γνωριμία της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς και στην περίοδο που προσπαθούσε να τον πείσει να φύγουν στο εξωτερικό αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» η Ευγενία Μανωλίδου.

«Γύρω στο 2016 εγώ ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική και εδώ για τα παιδιά και κάποια στιγμή είχα κουραστεί κι εγώ πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Ήθελα να μείνουμε έξω γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ ως μουσικός. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνη. Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου.

Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του. Όλο αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε, δεν το ήθελα. Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις. Εκεί κρίνεται η δουλειά σου. Αν είσαι με το ένα κόμμα, κάνεις καλή δουλειά, αν είσαι στο άλλο δεν κάνεις καλή δουλειά.

Ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να έχει και πάρα πολύ καλές σπουδές, να έχει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό αλλά πάντα παίζει ρόλο αυτό. Κι εμένα δεν μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι η τέχνη, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός μπορεί να έχει να κάνει με τα κόμματα», δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου.

Ευγενία Μανωλίδου: Πώς έγινε η γνωριμία με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Παράλληλα, η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε και στην «Ελληνική Αγωγή», τη σχολή διδασκαλίας Αρχαίων Ελληνικών που ίδρυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας: «Ο Άδωνις μου πρότεινε να αναλάβω την Ελληνική Αγωγή… Μου το είχε πει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά εγώ κάτι με τη δουλειά, με τα ταξίδια, με τα παιδιά, με το τέταρτο παιδί που γέμισε το σπίτι μας πάρα πολύ… Ήταν δύσκολο να κάνω οτιδήποτε. Οπότε μου λέει γιατί δεν αναλαμβάνεις την Ελληνική Αγωγή, εγώ ήξερα πολύ καλά πώς λειτουργούσε η σχολή.

Πήγαινα ως μαθήτρια για να κάνω αρχαία ελληνικά γιατί εμένα όλη μου η μουσική είναι γεμάτη από Αρχαία Ελλάδα. Κι έτσι γνωριστήκαμε… ξεκίνησα να κάνω αρχαία ελληνικά και Ιστορία και σιγά σιγά δέσαμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό