29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πότε παίζουν οι δύο «αιώνιοι» τα Game 5 σε ΟΑΚΑ και Καταλονία με φόντο το F4

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη Πέμπτη (02/05) στην κυριολεξία ήταν για το ελληνικό μπάσκετ αφού οι δύο «αιώνιοι» έμειναν ζωντανοί στο κόλπο της διεκδίκησης πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου, με την Τρίτη (07/05) και την Τετάρτη (08/05) του Πάσχα να προγραμματίζονται τα τελικά παιχνίδια των προημιτελικών.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 92-58 ισοφαρίζοντας τη σειρά των Playoffs της Euroleague σε 2-2 και όντας αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του στο πέμπτο και έσχατο παιχνίδι της Καταλονίας με φόντο την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε τη δική του υπέρβαση και λύγισε στην «Χάλα Πιονίρ» την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-88 πραγματοποιώντας το πολυπόθητο «διπλό» για να μείνει ζωντανός, να ισοφαρίσει 2-2 και να στείλει την υπόθεση πρόκρισης στο Game 5 του «καυτού» ΟΑΚΑ.

Αμφότερες, οι ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται πλέον για την τελευταία ζαριά της επόμενης εβδομάδας, με τους Πειραιώτες να δοκιμάζονται στην Βαρκελώνη και τους «πράσινους» να καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague Basketball επισημοποίησε τις ώρες και τις ημερομηνίες των κρίσιμων αγώνων των ελληνικών αγώνων. Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχτεί την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ την Τρίτη του Πάσχα (07/05) και ώρα 21:15. Όσον αφορά το Game 5 του Ολυμπιακού, η Μπαρτσελόνα θα τον φιλοξενήσει την Τετάρτη του Πάσχα (08/05) και ώρα 22:00 στην Καταλονία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό