21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας πρεμιέρα με Λιόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την έναρξη του φετινού ευρωπαϊκού του ταξιδιού, αφού την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, φιλοξενείται από την Λιόν για την 1η αγωνιστική του νεοσύστατου League phase του UEFA Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας «λευκή ισοπαλία» με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ενώ αναμένεται να έχουν και κόσμο στο πλευρό τους για τη μάχη της Γαλλίας, με την πειραϊκή ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση – ενημέρωση για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του League phase του UEFA Europa League απέναντι στη Lyon, που θα διεξαχθεί στο «Groupama Stadium» την Πέμπτη 26/09/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη (19/09, 13:00) έως την Παρασκευή (20/09, 16:00) ή έως την εξάντλησή τους (με δικαίωμα αγοράς ενός {1} εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γαλλία). Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, η ημερομηνία γέννησης και ο κωδικός εισιτηρίου που θα βρείτε στο Gov.gr Wallet σας ή στο επιβεβαιωτικό email αγοράς.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους από τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας, η διάθεση των εισιτήριων θα συνεχιστεί την Παρασκευή 20/09 από τις 17:00 ή έως την εξάντλησή τους. Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, η ημερομηνία γέννησης και η κάρτα φίλαθλου του ερασιτέχνη ανά εισιτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα στη Lyon απαγορεύεται να μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να μεταβούν στο meeting point, το Eurexpo Lyon (an Exibition Center, Adress: Eurexpo Visiteurs Ouest, Boulevard de l’Europe, 69630 Chassieu), από τις 17:45 (τοπική ώρα) κι έπειτα. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό