23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πότε και που παίζει η Εθνική μπάσκετ τον τελικό με Κροατία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα έκανε όλα τέλεια κόντρα στη Σλοβενία η Εθνική Ελλάδας και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες. Μπαίνοντας γεμάτη ενέργεια και αποφασιστικότητα από τα πρώτα λεπτά, πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα, το οποίο κατάφερε όχι μόνο να το κρατήσει, αλλά και να το διευρύνει.

Η «επίσημα αγαπημένη» πήρε την τρίτη της νίκη στο προολυμπιακό τουρνουά και έτσι μετά το εμπόδιο της Σλοβενίας, της έχει μείνει μόνο ένα ματς, ο τελικός, για να πετύχει τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων. Μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Κυριακή (07 Ιουλίου) με αντίπαλο της Ελλάδας την Κροατία.

Οι Κροάτες κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο της Δομινικανής Δημοκρατίας και έτσι θα βρεθούν στον δρόμο της Εθνικής. Μία αναμέτρηση που διεξάγεται στις 21:00 και μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στην τηλεόραση από την ΕΡΤ1 και το Novasports Start.

Το Παρίσι και τα πιθανά ματς της Εθνικής

Σε περίπτωση που η Ελλάδα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Κροατίας, θα πετύχει τον μεγάλο της στόχο, που είναι το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αν το καταφέρει αυτό, με βάση την κλήρωση που έχει γίνει από τη FIBA, θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ της διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς της «επίσημης αγαπημένης» αν βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα, θα είναι στις 27 Ιουλίου (τότε ξεκινάει το τουρνουά) κόντρα στον Καναδά. Ο όμιλός της, συμπλώνεται από τον νικητή που θα προκύψει από το προολυμπιακό τουρνουά της Ισπανίας και την Αυστραλία. 

Ο όμιλος της Εθνικής – Group A

ΑυστραλίαΝικητής του Προολυμπιακού στο ΣΕΦΚαναδάςΝικητής του Προολυμπιακού στη Βαλένθια

Το πρόγραμμα του ομίλου 

Σάββατο 27 ΙουλίουΑυστραλία – Νικητής Προολυμπιακού Τουρνουά ΙσπανίαςΝικητής Προολυμπιακού Τουρνουά Ελλάδας – Καναδάς

Τρίτη 30 ΙουλίουΚαναδάς – ΑυστραλίαΝικητής Προολυμπιακού Τουρνουά Ισπανίας – Νικητής Προολυμπιακού Τουρνουά Ελλάδας

Παρασκευή 2 ΑυγούστουΑυστραλία – Νικητής Προολυμπιακού Τουρνουά ΕλλάδαςΚαναδάς – Νικητής Προολυμπιακού Τουρνουά Ισπανίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό