27 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Πότε θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε ένα e-pass σε όλα τα διόδια;

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι τώρα αν κινηθεί κανείς στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πομποδέκτη (e-pass) που ενδεχόμενα διαθέτει για την Αττική οδό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου,
Στα σχέδια είναι η δυνατότητα χρήσης ενός e-pass σε όλους ανεξαιρέτως τους σταθμούς διοδίων της χώρας προκειμένου να διευκολύνονται οι οδηγοί και οι διελεύσεις τους να είναι πιο γρήγορες αλλά και πιο οικονομικές μέσω προγραμμάτων προσφορών. Η ενοποίηση αυτή αναμένεται να γίνει αν όχι το φθινόπωρο μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Χαρακτηριστικές ως προς αυτό ήταν οι δηλώσεις πριν από μερικές μέρες του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης στo Radio North 98 της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είπε: «οι χρήστες των αυτοκινητοδρόμων, θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα μηχανάκι, έναν πομποδέκτη σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους, σε όλη τη χώρα. Από το φθινόπωρο θα μπορούν όλοι οι οδηγοί να διασχίσουν όλα τα διόδια με έναν μόνο πομποδέκτη, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, αντιθέτως σχεδιάζουμε “πακέτα” προσφορών, ώστε να εξοικονομούν και χρήματα, όσοι επιλέξουν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό