31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες μας σειρές;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια οι τηλεθεατές, έχουν συνδέσει τα βράδια τους με τις αγαπημένες τους σειρές. Λογικό είναι, λοιπόν, να περιμένουν με αγωνία να επιστρέψουν στους δέκτες μας μετά τις… διακοπές που έκαναν και εκείνες, τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει αφού τα κανάλια έχουν ήδη προγραμματίσει τις ημερομηνίες που θα επιστρέψουν στην τηλεοπτική μας παρέα.

Mega 

Τα δυο όπλα του μεγάλου καναλιού για την prime time, η “Γη της ελιάς” και το “Ναυάγιο”, επιστρέφουν στις οθόνες μας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Η “Γη της ελιάς” μάλιστα, έρχεται με νέα είσοδο, αφού θα κάνει την εμφάνισή του ο Απόστολος Γκλέτσος σε έναν πολύ ενδιαφέροντα ρόλο.

Alpha 

Σασμός/: Alpha

Μια μέρα μετά, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο “Σασμός” θα είναι και πάλι κοντά στους τηλεθεατές με ολοκαίνουρια επεισόδια και ένα ακόμα πρόσωπο στο ήδη πολύ δυνατό καστ της, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. 

Αντ1

H Μάγισσα/: Αντ1

Η “Μάγισσα” θα αρχίσει και πάλι τα μαγικά της τη Δευτέρα 15/1, όπως ακριβώς και οι Παγιδευμένοι, ενώ η σειρά “Ο πρώτος από εμάς” θα είναι και πάλι στο πόστο της στις 17/1.

Παγιδευμένοι/: Αντ1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό