25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πόσο πουλήθηκε το Polski 126p του Tom Hanks;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2016 ο Tom Hanks ήταν στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα της ταινίας «Inferno», όταν κάποια στιγμή εντόπισε ένα 126p, έκανε πως άνοιγε την πόρτα του και στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter. Τη φωτογραφία αυτή την είδαν οι αρμόδιοι της πολωνικής πόλης Bielsko-Bala και αποφάσισαν να χαρίσουν στο διάσημο ηθοποιό ένα Polski 126p. Που είναι η πολωνική εκδοχή του αντίστοιχου Fiat.

Όχι όμως ένα όποιο όποιο αλλά ένα που το περιποιήθηκαν οι εταιρείες βελτιώσεων BB Oldtimer Garage και Carlex Design.

Έτσι το 126p του Tom Hanks έχει χρωμιωμένους προφυλακτήρες, 12άρες ζάντες και ένα εσωτερικό στο οποίο κυριαρχούν το δέρμα, το αλουμίνιο και το ξύλο. Ενδιαφέρον είναι πως στην κεντρική κονσόλα υπάρχει και ένα τσιτάτο του… Forrest Gump!

Πέρυσι το λιλιπούτειο Polski -ο δικύλινδρος στο πίσω μέρος του αποδίδει 23 ίππους και 39 Nm και συνδυάζεται με χειροκίνητο φυσικά κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων- πέρασε ένα εκτεταμένο σέρβις, ενώ φέτος πουλήθηκε από τον ηθοποιό σε δημοπρασία.

Ο καινούργιος ιδιοκτήτης του πλήρωσε για να το αποκτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 83.500 δολάρια, που αντιστοιχούν σε 76.000 ευρώ. Ποσό φυσικά τεράστιο για ένα Polski 126p και φυσικά στο να ανέβει η τιμή τόσο πολύ πέρα από το ότι ήταν του Tom Hanks ρόλο έπαιξε και το ότι τα χρήματα πήγαν σε μια οργάνωση για τη στήριξη οικογενειών στρατιωτικών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό