20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πόσο πιο γρήγορος είναι ένας πιλότος Φόρμουλα 1 από απλούς οδηγούς; (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχετε σκεφτεί πόσο ποιο γρήγορος είναι ένας οδηγός της Formula 1 από τους κοινούς θνητούς κάτω από όμοιες συνθήκες και μέσα σε μία πίστα go-kart. Ο Carlos Sainz Jr. σε μία ανάρτησή του στο Instagram μας δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει να συμμετέχει σε κάθε είδους αγωνιστική δραστηριότητα, ακόμα και αν πρόκειται για ανταγωνισμό με καθημερινούς, απλούς οδηγούς.
Στο ο Carlos Sainz Jr. ξεκινά τελευταίος στον συγκεκριμένο αγώνα με go-cart και σιγά-σιγά καταφέρνει να τους ξεπεράσει όλους φτάνοντας στην πρώτη θέση.
Πέρα από την πλάκα, έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις το πως ο οδηγός της Formula 1 χρησιμοποιεί κάποιες διαφορετικές γραμμές για να κάνει τις προσπεράσεις, και να περνά τους αντιπάλους του από σημεία που δεν το περιμένουν.
Όπως και να έχει ο νεαρός οδηγός της Ferrari πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του μέχρι την έναρξη της σεζόν κοντά σε δύο μήνες από σήμερα. Εκεί βέβαια τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά καθώς η Ferrari και ο ίδιος θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικές μετά από μία από τις χειρότερες χρονιές του 2020.

😅 Ever wondered how an @F1 driver would do on a normal indoor go kart center starting last? Here is how the smooth operator does. @CSainz_Karting–#Carlossainz pic.twitter.com/cOhJJEi9gE
— Carlos Sainz (@Carlossainz55) December 30, 2020



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό