35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Qashqai συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία στην τελευταία, ανανεωμένη του εκδοχή, έχοντας ταυτόχρονα να επιδείξει και πλήρη εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τη Nissan το εμπρός του μέρος του έχει εμπνευστεί από την πανοπλία των σαμουράι, ενώ οι προβολείς διαχωρίζονται σε τρία διακριτά στοιχεία και περιβάλλουν μια πιο φαρδιά μάσκα, διακοσμημένη με μαύρες και ασημένιες χρωμιωμένες λεπτομέρειες, που θυμίζουν την πλεχτή πανοπλία των αρχαίων Ιαπώνων πολεμιστών.

Στο πίσω μέρος, τα διαφανή φώτα LED με μικρές μπάρες ενισχύουν την δυναμική σχεδίαση του ανανεωμένου Qashqai, ενώ ο νέος πίσω προφυλακτήρας ολοκληρώνει το σύνολο.

Επιπλέον, έχουν γίνει αεροδυναμικές βελτιώσεις, και τα πιο χοντρά τζάμια στα παράθυρα συμβάλλουν στη μείωση του θορύβου κατά τη διάρκεια ταξιδιών με υψηλές ταχύτητες, προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία οδήγησης. Οι διαστάσεις του αμαξώματος παραμένουν αμετάβλητες.

Στο εσωτερικό, σημαντικές αναβαθμίσεις στο ψηφιακό πακέτο βελτιώνουν την ποιότητα των γραφικών και την ταχύτητα επεξεργασίας, χωρίς να αλλάζουν οι διαστάσεις των οθονών. Η ενσωμάτωση του λειτουργικού συστήματος Android Auto της Google σε επιλεγμένα επίπεδα εξοπλισμού επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση εφαρμογών και στον πίνακα οργάνων, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

Στον τομέα της ασφάλειας, η εφαρμογή Nissan Connect προσφέρει πλέον δυνατότητες live tracking, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να παρακολουθούν την τοποθεσία του αυτοκινήτου τους και να αναλαμβάνουν δράση σε περίπτωση κλοπής. Η προαιρετική δυνατότητα απομακρυσμένης ακινητοποίησης προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, επιτρέποντας τη γρήγορη παρέμβαση σε συνεργασία με τις αρχές.

Στα μηχανικά μέρη και στους κινητήρες δεν υπάρχουν αλλαγές. Το ανανεωμένο Qashqai συνεχίζει να διατίθεται με τους ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης των 140 και 158 ίππων, καθώς και με την ισχυρή πλήρως υβριδική έκδοση E-Power των 190 ίππων.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις τιμές εκκίνησης για κάθε έκδοση του νέου μοντέλου:

Qashqai 1.3 Mild Hybrid 140 PS M/T: από 29.990 ευρώ

Qashqai 1.3 Mild Hybrid 158 PS X-Tronic: από 32.990 ευρώ

Qashqai 1.3 Mild Hybrid 158 PS X-Tronic 4WD: από 36.990 ευρώ

Qashqai 1.3 e-Power 190 PS: από 39.990 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο Qashqai οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό