13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πόσα χρήματα μπορεί να πιάσει μία τρακαρισμένη Ferrari 488 Pista;

Ειδήσεις Ελλάδα

Mία Ferrari, ακόμα και στραπατσαρισμένη, έχει το δικό της αγοραστικό κοινό. Ένα κοινό διατεθειμένο να ξοδέψει πολλά λεφτά για να την αποκτήσει και να την ξαναφέρει στην παλιά της κατάσταση.
Στην φωτογραφία βλέπουμε μία Ferrari 488 Pista, ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα δρόμου που έφτιαξε ποτέ η εταιρία, με τον V8 να αποδίδει 720 ίππους.
Οι διαφορές της από την απλή 488 είναι πολλές και σημαντικές γι’ αυτό και έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη μεταξύ των φίλων της εταιρίας, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής και κατασκευάστηκε σε πολλά κομμάτια.

Η συγκεκριμένη είχε την στιγμή της με τον ιδιοκτήτη της προφανώς στραβωμένο με την όλη εξέλιξη να θέλει να την πουλήσει. Η εταιρία Copart την βγάζει σε πλειστηριασμό, με την αγγελία να επισημαίνει ότι αυτή η κίτρινη Pista έχει πάνω της πολλά εξτρά, τα οποία ανεβάζουν την κανονική της τιμή κοντά στο μισό εκατομμύριο δολάρια.
Τώρα αν αναρωτιέστε πόσο μπορεί να πιάσει αυτή η τρακαρισμένη 488 Pista, η μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής είναι στα 243.000 δολάρια, αν και μάλλον θα καταλήξει πάνω και από την κανονική τιμή της βασικής έκδοσης, που στην Αμερική είναι στα 330.000 δολάρια.
Οι ζημιές φαίνονται αρκετές, κατά κύριο λόγο στο πίσω μέρος, όμως αυτοί που συμμετέχουν σε τέτοιες δημοπρασίες ίσως και να θεωρούν ευκαιρία το να αγοράσουν μία τέτοια Ferrari σε αυτά τα λεφτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό