22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πόσα χρήματα γλυτώνει η Google από την τηλεργασία;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το εξωφρενικό ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων εξοικονομεί η Google σε ετήσια βάση από την εφαρμογή του μέτρου της τηλεργασίας. Από τον Απρίλιο του 2020, η πλειοψηφία του εργατικού δυναμικού της Google εργάζεται από το σπίτι.

Αξίζει μόνο να σημειωθεί ότι η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google κατάφερε να εξοικονομήσει το ποσό των 371 εκατομμυρίων δολαρίων, απλώς και μόνο επειδή έπαψαν τα ταξίδια των υπαλλήλων της. Οι υπολογισμοί εξοικονόμησης χρημάτων για την Google δείχνουν ότι η τηλεργασία δεν είναι κάτι που θα τελειώσει με το πέρας της πανδημίας του Co-19.

Τα μειωμένα έξοδα για την διαφημιστική προώθηση και τις εκδηλώσεις οδήγησαν σε εξοικονόμηση 1.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Google από τις καμπάνιες που ακύρωσε και άλλες ενέργειες. Για το μέλλον η Google επιτρέπει στους υπαλλήλους της να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Μετά την επιστροφή στο γραφείο, οι υπάλληλοι της Google θα μπορούν να εργάζονται εκεί για τρεις ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες από το σπίτι, εάν το επιθυμούν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό