22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πόσα θα κοστίσει στη Ρεάλ ο Μπέλινγχαμ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επόμενο βήμα του Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου Άγγλου μέσου την επόμενη εβδομάδα.

Η αγγλική εφημερίδα Mirror αναφέρει πως η «Βασίλισσα» θα πληρώσει εγγυημένη αμοιβή 87 εκατομμυρίων λιρών (107,4 εκατομμύρια δολάρια) για τις υπηρεσίες του νεαρού διεθνή, με επιπλέον 21 εκατομμύρια λίρες (26 εκ. δολάρια) σε μπόνους, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό σε περίπου 108 εκατομμύρια λίρες (133 εκ. δολάρια).

Τα μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση κυμαίνονται μεταξύ 1,75 εκ. (2,1 εκ. δολάρια) και 3,5 εκ. λίρες (4,3 εκ. δολάρια) ετησίως και θα σχετίζονται με τον αριθμό των εμφανίσεων και των γκολ που έχει καταγράψει ο παίκτης, αλλά και με την επιτυχία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ισπανικές πηγές αναφέρουν ότι ο εβδομαδιαίος μισθός του Μπέλινγχαμ δεν θα είναι αυτός των κορυφαίων «εισοδηματιών» του συλλόγου, αλλά οι αυξήσεις το 2025 και το 2026 θα τον φέρουν πιο κοντά σε αυτά τα ποσά.

Η Ρεάλ έστειλε σκάουτερ να τον παρακολουθήσουν 14 φορές αυτή τη σεζόν, ενώ έβαλε αναλυτές να μελετήσουν κάθε παιχνίδι που έπαιξε για την Ντόρτμουντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό