24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πόρτο – Ίντερ: Σκάνδαλο στο «Ντραγκάο», πάνω από 2.500 οπαδοί των φιλοξενούμενων έμειναν εκτός γηπέδου ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Περισσότεροι από 2500 οπαδοί της Ίντερ που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία και είχαν εισιτήριο για το ματς με την Πόρτο δεν μπήκαν στο «Ντραγκάο».

Σκάνδαλο στο «Ντραγκάο»! Πάνω από 2500 οπαδοί της Ίντερ που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία και είχαν εισιτήριο για τη ρεβάνς με την Πόρτο δεν κατάφεραν μπουν στο γήπεδο των Δράκων. Οι φίλοι των Νερατζούρι είχαν τις διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους του κλαμπ και της πορτογαλικής αστυνομίας πως θα μπουν στο γήπεδο, όμως εν τέλει οι Αρχές δεν τους άφησαν να μπουν καθώς τα εισιτήρια τους δεν ήταν για τη θύρα των φιλοξενούμενων.

Η Αστυνομία ζήτησε από τους οπαδούς να βγάλουν τα κασκόλ και τα διακριτικά της ομάδας τους, όμως αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να συνωστιστούν σε έναν μικρό χώρο έξω από το γήπεδο της Πόρτο.

Scandalo e pericolo al Do Dragao: queste le condizioni di tantissimi tifosi dell’#Inter, completamente ammassati, a cui è stato negato l’ingresso allo stadio. #portoInter pic.twitter.com/J53EkioiqA

— Simone Togna (@SimoneTogna) March 14, 2023

MARZO 2023, dopo i proclami di questo pomeriggio i 2500 tifosi sono stati convogliati TUTTI al settore ospiti, alcuni sono entrati, ma la maggior parte non entreranno mai, tra l’altro neanche tutti quelli che hanno i settore ospiti riescono ad entrare allo stadio, che schifo. pic.twitter.com/VqvdmgYjo6

— Amala (@AmalaTV_) March 14, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό