35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Πόλο: Στον Άλιμο η Σταματοπούλου, με Ράικρο «απαντά» ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» του πυροδότησε ο Άλιμος, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η διεθνής τερματοφύλακας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε από μικρή ηλικία και κατέκτησε έντεκα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, τρία Champions League, ένα LEN Trophy και τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης, και ενισχύει έτι περαιτέρω την ομάδα των νοτίων προαστίων, που βάζει στόχους πρωταθλητισμού ενόψει της νέας περιόδου. Ήδη ο Άλιμος ανακοίνωσε από χθες (2/6) την απόκτηση της διεθνούς Ουγγαρέζας, Νατάσα Ριμπάνσκα, ενώ ακολουθούν και άλλες εντυπωσιακές κινήσεις, με την προσθήκη άλλων δύο -τουλάχιστον- στελεχών της εθνικής ομάδας.

«Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στη ζωή μου και ξεκινάει ένα άλλο. Είμαι χαρούμενη που του χρόνου θα βρίσκομαι στον Αλιμο ΝΑΣ, με καινούριους στόχους και όνειρα. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στους στόχους της ομάδας όσο περισσότερο μπορώ» δήλωσε η Σταματοπούλου, η οποία με την εθνική γυναικών έχει κατακτήσει τρία μετάλλια (ασημένια το 2018 και το 2022, χάλκινο φέτος) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ήταν τέταρτη στο Παγκόσμιο της Ντόχα, τον περασμένο Φεβρουάριο, και ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 26χρονη τερματοφύλακας έχει επίσης αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νεάνιδες, το 2013, ήταν φιναλίστ στο Παγκόσμιο νέων γυναικών του 2017 και τρίτη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 (ουσιαστικά επρόκειτο για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων) και στο Ευρωπαϊκό νέων γυναικών του 2016.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, που μέσα σε 12 μήνες χάνει και τις δύο διεθνείς τερματοφύλακες που είχε στο ρόστερ του (προηγήθηκε η περσινή αποχώρηση της Χρυσής Διαμαντοπούλου για τη Βουλιαγμένη), η αντικαταστάτρια έχει ήδη βρεθεί. Πρόκειται για την 29χρονη Αμερικανίδα, Μία Ράικρο, η οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια στη Λιλ, έχει πάρει γαλλική υπηκοότητα και είναι η βασική γκολκίπερ των «τρικολόρ», που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς του Παρισιού υπό τις οδηγίες του Τεό Λοράντου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό