12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πόλο: Πήγε για το «μπαμ» με Βλαχόπουλο η ΑΕΚ, αλλά τελευταία στιγμή προτίμησε το κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα πόλο της ΑΕΚ βρέθηκε πολύ κοντά στο να πετύχει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ»! Η Ένωση (σ.σ. περιμένει να μάθει την απόφαση της ΚΟΕ σχετικά το Πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας), που βρίσκεται πολύ κοντά στο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια, θέλησε να αποκτήσει τον διεθνή Άγγελος Βλαχόπουλο! Ο 28χρονος διεθνής περιφερειακός που έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό και στο εξωτερικό, σκέφτηκε αρκετά την ικανοποιητική πρόταση της ΑΕΚ, αλλά μεγάλος του πόθος ήταν να αγωνιστεί στην Ιταλία, με την Μπρέσια τελικά να τον αποκτά κι επίσημα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος στην ΕΡΑ:

«Αρχικά να πω ότι με την Μπρέσια υπάρχει μια συνεχής διαπραγμάτευση κάθε χρόνο. Από τον πρώτο χρόνο που ήμουν στην Ποζίλιπο με είχαν πλησιάσει, αλλά τότε επέλεξα την ΄Εγκερ. Επίσης πριν ανανεώσω με την ουγγρική ομάδα είχα και πάλι πρόταση, οπότε φέτος με το που τελείωσε το συμβόλαιό μου δεν έχασαν χρόνο. Οι άνθρωποί της με προσέγγισαν και μου έκαναν μια πάρα πολύ καλή πρόταση για τα παγκόσμια δεδομένα και την κατάσταση που επικρατεί. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ιστορική στην Ιταλία, που έχει πολύ υψηλούς στόχους. Θέλουμε να κοντραριστούμε με την Προ Ρέκο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ιταλίας και να κατακτήσουμε το Γιούρο Καπ, ή αλλιώς αν είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ να είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες»

Οπότε οι υψηλοί στόχοι της Μπρέσια συνετέλεσαν στο να πεις το «ναι»;

«Εννοείται. Η χρονιά που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ σημαντική με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έρχονται και το να παίζεις σε μια καλή ομάδα βοηθάει πάρα πολύ. Βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου, αλλά και στην αγωνιστική σου ετοιμότητα οπότε έπρεπε να βρω έναν συνδυασμό πραγμάτων, ενός καλού συμβολαίου και μίας καλής ομάδας δηλαδή, τα οποία μου έδωσε η Μπρέσια».

Από την Ελλάδα υπήρχε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;

«Ναι υπήρχε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όπως υπήρχε και ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή είναι στην Α2 αλλά κατά 99% θα ανέβει στην Α1. Οι άνθρωποί της θέλουν να επενδύσουν στο άθλημα, ωστόσο λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα όλα κινούνται αργά και δεν μπορούσα να καθυστερήσω άλλο την Μπρέσια, που με είχε προσεγγίσει εδώ και 20 ημέρες.  Δεν γινόταν να καθυστερήσω άλλο την απάντηση μου».

Στην Μπρέσια θα βρεις ως συμπαίκτη τον Δημήτρη Νικολαΐδη. Είχες μιλήσει μαζί του για περεταίρω εσωτερική πληροφόρηση;

«Ναι από την πρώτη στιγμή της προσέγγισης της Μπρέσια είχα μιλήσει με τον Δημήτρη. Τον είχα ρωτήσει τα πάντα. Για τους παίκτες, τον προπονητή, κάποια πράγματα που μπορεί να μην ήξερα.

Είμαι χαρούμενος που θα είναι εκεί ο Δημήτρης, ένα πολύ καλό παιδί κι ένας Έλληνας με τον οποίο θα μπορούμε να συζητάμε, να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι εκεί».

Για το συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ο Βλαχόπουλος είπε:

«Ναι θα είναι ενός έτους η διάρκεια του συμβολαίου. Στην αρχή είχαμε σκέψη για δύο χρόνια, αλλά καταλήξαμε ότι θα είναι καλύτερο και για εμένα και για την ομάδα να έχουμε έναν χρόνο, ώστε να προσπαθήσω εγώ ακόμη περισσότερο να αποδείξω κάποια πράγματα μετά να δούμε αν θέλω να συνεχίσω εκεί, να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα ή να πάω σε άλλη ομάδα».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό