19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πόλο: Οριστικά στην 5η θέση η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος της Α κατηγορίας η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση ηττήθηκε με 9-6 σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, χωρίς ωστόσο να της στοιχίσει βαθμολογικά, καθώς καταλαμβάνει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η Γλυφάδα προηγήθηκε με 2-0 στην πρώτη περίοδο, αλλά η ΑΕΚ πέτυχε ένα εντυπωσιακό 4-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 4-2. Έπειτα, οι «κιτρινόμαυρες» έπαθαν ένα μπλακ άουτ, που έδωσε τη δυνατότητα στον ΑΝΟΓ να ξεφύγει και να πάρει τη νίκη με 9-6. 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-4, 3-0, 4-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου 3, Κώτσου, Δανέζη, Τσόπελα, Δρένιου.

44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό