20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πόλο: Διέλυσε το Ρέθυμνο η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα μια μεγάλη νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας επικράτησε με 10-5 του Ρεθύμνου, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και η Ένωση ήταν τυπικά φιλοξενούμενη. Έτσι, οι «κιτρινόμαυρες» με αυτό το τρίποντο συνέχισαν την καλή τους πορεία και «έπιασαν» την 5η θέση της βαθμολογίας.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα των δυο ομάδων στον αγώνα (1-1), με το Ρέθυμνο να παάιρνει ένα μικρό προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο (3-2). Σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα και ανέβασε ρυθμό, με αποτέλεσμα να πετύχει σημαντικά γκολ και να κάνει την ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα 5 γκολ (3-8). Η Ένωση διατήρησε καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και από την στιγμή που δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο, έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με 10-5. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 3-8, 5-10.  

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 1, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 1, Λαμπαθάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 3, Ε. Λούδη, Πατερου 1, Μαστρόκαλου 3, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Κώτσου, Δανέζη, Δρένιου, Παναρετου.

44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό