29.2 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Πόλεμο βλέπει ο Θεοδωρικάκος, τσουνάμι ο Χατζηδάκης []

Ειδήσεις Ελλάδα

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησαν οι Υπουργοί εσωτερικών και περιβάλλοντος σε πρωινή τους συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

Συνεντεύξεις σε δραματικούς τόνους δίνουν ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί της κυβέρνησης. Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε: “Θα ζήσουμε μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνθήκες που μπορεί να χαρακτηρισθούν πολεμικές και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να κινηθούμε με ενότητα, αλληλεγγύη και πειθαρχία”, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο κ. Θεοδωρικάκος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εξετάζει κάθε μέτρο που θα διασφαλίζει την υγεία των πολιτών.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων συμπεριφέρεται θετικά και επέκρινε την συμπεριφορά εκείνων που έφυγαν για τα χωριά τους το σαββατοκύριακο με κίνδυνο να διασπείρουν τον ιό. Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι εξετάζεται η διεύρυνση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες τροφοδοσίας σε εκείνους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να βγουν από το σπίτι τους.

Τσουνάμι  βλέπει ο Χατζηδάκης

Στο ίδιο κλίμα και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στο Τώρα ό,τι συμβαίνει για τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Επίσης, έκανε έκκληση στους πολίτες σε αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας του κορονοϊού να μην κάνουν τους ειδικούς και να ακούσουν τις οδηγίες των αρμόδιων όπως είναι ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό