23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πως τα πήγε στο τεστ ταράνδου η Porsche Taycan Cross Turismo των 2,5 τόνων; (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμα αυτοκίνητο βρέθηκε στον χώρο δοκιμασιών του γνωστού ισπανικού site KM77.com, προκαλώντας μάλιστα και αρκετή αίσθηση.
Πρόκειται για την ηλεκτρική Porche Taycan Cross Turismo η οποία κλήθηκε και αυτή να περάσει το εξαιρετικά δύσκολο τεστ της απότομης αλλαγής πορείας και του σλάλομ.
Η καλύτερη επίδοση που κατάφερε η βαριά και μεγάλη σε όγκο Taycan ήταν ένα πέρασμα με 74 χλμ/ώρα. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η απλή Taycan είχε περάσει με αρκετά περισσότερα, με 78 χλμ/ώρα.
Οι δοκιμαστές πάντως παρατηρούν ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σ’ αυτή την μάλλον άβολη για τέτοιου μεγέθους αυτοκίνητο δοκιμασία, η συμπεριφορά της μεγάλης ηλεκτρικής Porsche ήταν υποδειγματική, με εξαιρετικό σε αίσθηση τιμόνι και ηλεκτρονικά που επενέβαιναν διακριτικά.
Το ίδιο καλή αίσθηση άφησε και στο σλάλομ όπου ήταν ευέλικτη και σταθερή, τηρουμένων των αναλογιών και του μεγάλου βάρους. Σε κάθε περίπτωση, και σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, η Taycan αποδεικνύει ότι πρόκειται για μία γνήσια Porsche.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό