35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πως να δεις ποιος σε έχει κάνει unfollow στο Instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν μοιράζεστε αναρτήσεις στο Instagram, ο απώτερος στόχος σας είναι να αυξήσετε τον αριθμό των followers σας. Ωστόσο, ορισμένοι από τους ακολούθους σας μπορεί να σας εγκαταλείψουν κάποια στιγμή. Ο εντοπισμός αυτών που σας έχουν κάνει unfollow στο Instagram μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά υπάρχει τρόπος να δείτε ποιοι το έχουν κάνει αυτό.

Παρόλο που το Instagram δεν σας ενημερώνει αμέσως πότε κάποιος σας έχει κάνει unfollow, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τα επίσημα εργαλεία στην εφαρμογή του Instagram για να μάθετε ποιος σας έκανε ή δεν σας έκανε unfollow. Έτσι, εξαλείφεται η ανάγκη για λύσεις τρίτων που μπορεί να κοστίζουν χρήματα ή να κάνουν κατάχρηση των προσωπικών σας δεδομένων.

Πώς να δείτε ποιος σας έκανε unfollow στο Instagram

Όπως αναφέρθηκε, το Instagram δεν σας ειδοποιεί όταν κάποιοι σας κάνουν unfollow, οπότε ο πιο βασικός τρόπος για να το ελέγξετε είναι να παρακολουθείτε προσεκτικά τον λογαριασμό των followers σας. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο, ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των ακολούθων σας.

Η πιο ολοκληρωμένη λύση είναι να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών του λογαριασμού σας, συγκεκριμένα μια αναφορά που δείχνει τους followers σας από ένα συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone ή τη συσκευή Android και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον λογαριασμό σας κάτω δεξιά. Επιλέξτε Followers και επανεξετάστε τη λίστα των followers σας για να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε ποιος δεν είναι πλέον στη λίστα σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Instagram για να μάθετε ποιος σας έκανε unfollow. Στην εφαρμογή Instagram, επιλέξτε το προφίλ σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο Μενού στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε Accounts Center. Στην επόμενη σελίδα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και, στη συνέχεια, επιλέξτε Your Information and permissions. Επιλέξτε Download your information Στη συνέχεια επιλέξτε το προφίλ σας στο Instagram από τη λίστα, εάν υπάρχει, και στη συνέχεια επιλέξτε Next. Στην επόμενη σελίδα, τσεκάρετε το πλαίσιο κάτω από το Connections που λέει, Followers and following, και στη συνέχεια επιλέξτε Next. Επιλέξτε το προφίλ σας στο Instagram από τη λίστα και στη συνέχεια επιλέξτε Next. Αυτό προϋποθέτει ότι είτε έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς στο Instagram είτε έχετε επίσης λογαριασμό στο Facebook. Επιλέξτε την επιλογή Some of your information. Επιλέξτε το πλαίσιο, Followers and following στην ενότητα Connections και στη συνέχεια επιλέξτε Next. Επιλέξτε το Location for your download και, στη συνέχεια, πατήστε Next. Επιλέξτε ένα εύρος ημερομηνιών για την αναφορά σας, όπως All time, και στη συνέχεια επιλέξτε Create Files. Θα λάβετε δύο emails: το ένα θα σας ενημερώσει ότι μια αναφορά δημιουργείται τώρα, το άλλο ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Μόλις λάβετε το δεύτερο email, επιστρέψτε στο Instagram και επιλέξτε Download δίπλα από το όνομα της ολοκληρωμένης αναφοράς. Προσθέστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram για να λάβετε την έκθεση. Μπορείτε τώρα να ανοίξετε την έκθεση στην τοποθεσία στην οποία την στείλατε. Η έκθεση θα περιέχει πληροφορίες για τους followers. Τώρα που έχετε τις πληροφορίες για τους followers που κατεβάσατε, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να τις συγκρίνετε με τον τρέχοντα αριθμό των followers σας και να δείτε ποιος σας έχει κάνει unfollow. Όσο περισσότερους followers έχετε, τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί αυτό, αλλά είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να προσδιορίσετε ποιος σας έχει κάνει unfollow.

Όπως μπορείτε να δείτε, χρειάζονται αρκετά βήματα για να μάθετε ποιος σας έκανε unfollow στο Instagram. Ανεξάρτητα από αυτό, η διαδικασία λειτουργεί και απαιτεί μόνο την κινητή σας συσκευή και την εφαρμογή Instagram.

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από τον Solen Feyissa on Unsplash

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό