28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πανσέληνος της άνοιξης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτερα θετικών όψεων, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Πανσέληνος της άνοιξης, ή αλλιώς η Πανσέληνος της Φράουλας.

Συγκεκριμένα, στις 23/05, λίγες ημέρες πριν την είσοδο το Δία στους Διδύμους, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στην 02ο 55’ στις 16:53 μ.μ. σε ένα ζώδιου που είναι περισσότερο από κάθε άλλο, συνδεδεμένο με τα ταξίδια, την μάθηση, την επέκταση, την ανώτερη γνώση , την φιλοσοφία, την δικαιοσύνη, το εξωτερικό, τα μελλοντικά μας σχέδια, την ηθική, αλλά και τα Μ.Μ.Ε., θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 3 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 19ο 13’ του Ζυγού.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των Αξιών (2ος -8ος ), ενός άξονα που εκτός από το υλικά και συναισθηματικά μας αποκτήματα και ότι έχει αξία για εμάς, έχει άμεση σχέση και με τις φοβίες και την συναισθηματική και οικονομική μας αναγέννηση.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, αυτή η Πανσέληνος θα αποτελέσει την αφετηρία πολύ σημαντικών και ιδιαίτερα θετικών εξελίξεων, καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή έχουν τόσο ο Πλούτωνας, ο οποίος είναι πάντα με το μέρος των ισχυρών, όσο και οι ευεργέτες πλανήτες Δίας και Αφροδίτη.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον ανάδρομο Πλούτωνα η σύνοδος Δία , Αφροδίτης, Ηλίου μόνο θετική μπορεί να είναι, αφού μαζί με τις οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και τις ευκαιρίες στον έρωτα, θα μας βοήσει να προχωρήσουμε στην συναισθηματική μας αναγέννηση, έχοντας δίπλα μας πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Μα πάνω από όλα να βρούμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.

Από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η σύνοδος Δία, Αφροδίτης, Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα ανοίξει τον δρόμο για τυχερές γνωριμίες, οι οποίες θα αποδειχτούν ατόφιο χρυσάφι, για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την ρομαντική μας διάθεση και την δημιουργικότητα μας. Με άλλα λόγια, αυτή η Πανσέληνος θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες.

Το ονειρικό κλίμα, έρχεται να ταράξει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού. Αρχικά, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που σχηματίζει ο Άρης με τον Ωροσκόπο, η οποία εξαιτίας της μαχητικότητας που βγάζει, για την υλοποίηση των επιθυμιών μας, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες.

Ενώ για την ομάδα του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), είναι αυτός που θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Κριού στις 8/4/2024, πυροδοτώντας μια σειρά γεγονότων στις ζωές τους, αλλά και αποφάσεων.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 08ο 43’ του Σκορπιού και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 25ο 01’ της Παρθένου.

Στην σύνθεση των δύο αυτών χαρτών θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Αστρική όψη συνόδου Δία – Αφροδίτης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Τροπικό ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να ενισχύσει το παρασκήνιο και να οδηγήσει σε σχέσεις εξάρτισης, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να ρίξει και τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά η Αστρική όψη συνόδου Άρη – Χείρωνα σχηματίζει όψη συνόδου με τον Τροπικό Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε εντάσεις και φαινόμενα βίας σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ, αυτές τις ημέρες μπορεί να παρατηρήσουμε έξαρση των ιώσεων ή ατυχήματα στην θάλασσα.

Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Ποσειδώνας με την Τροπική Πανσέληνο, είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, στις οποίες μπορεί να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρόςΕπίσης, η κόντρα του παλιού με το καινούργιο εξακολουθεί να υπάρχει εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Ουρανό.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ από αυτήν την Πανσέληνο είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙΟι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, με την θετική συμμετοχή του Πλούτωνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, και λίγες ημέρες πριν υποδεχτείτε τον Δία στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τόσο τις σχέσεις σας με τους άλλους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Αυτή τη φορά όμως θα έχετε δίπλα σας ιδιαίτερα υποστηρικτικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ανοίγοντας σας τον δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΙΜε το σπίτι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αρχικά να δώσετε λύσεις στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, όσο και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς, απαιτεί από εσάς να βάλετε ξεκάθαρα όρια.

ΤΟΞΟΤΕΣΜια από τις πιο ενδιαφέρουσες Πανσελήνους της χρονιάς, γίνεται στο ζώδιο σας. Η Πανσέληνος του Μαΐου , θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τις προσωπικές επιθυμίες και να κάνετε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η παρουσία του Πλούτωνα στο του Υδροχόου, αλλά και του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσουν να κυνηγήσετε τα όνειρα σας , και να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο σκέψης σας, αλλά και τον τρόπο που προβάλλεται τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣΗ καριέρα, αλλά και η εικόνα σας είναι θέματα που σας απασχολούν την εποχή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με καθαρή ματιά το επαγγελματικό σας μέλλον, αλλά και την εξέλιξη της καριέρας σας. Ήρθε η στιγμή, να βάλετε στην άκρη τα πρέπει σας και να κινηθείτε μεθοδικά, μιας και ο Κρόνος δεν δικαιολογεί λάθη και παραλείψεις. Ενώ η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ωθήσει ορισμένους από εσάς να κινηθούν παρασκηνιακά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό