15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο χάρτης κάθε Νέας Σελήνης αποτυπώνει τα θέματα που θα μας απασχολήσουν μέσα τον μήνα, αλλά και την συναισθηματική μας κατάσταση. Στην πρώτη Νέα Σελήνη του καλοκαιριού το συναίσθημα είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας και στις αποφάσεις μας.

Στις 28/06 στις  θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου στην 07ο 22, ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την οικογένεια,  τις παραδόσεις, την πατρίδα, τις οικογενειακές αξίες,  την ακίνητη περιουσία και κυρίως με τα βαθύτερα συναισθήματα μας, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 3ο 23΄επίσης του Καρκίνου, ενισχύει ακόμα περισσότερο την ανάγκη μας να εκφραστούμε μέσα από το συναίσθημα.

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει να κάνει κυρίως με την ύπαρξη και το εγώ μας (1ος οίκος), γι’ αυτό βασικό μας μέλημα θα είναι να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα θέλω μας, να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, μα πάνω από όλα θα βάλουμε στο επίκεντρο της προσοχής μας, μετά από καιρό,  τον εαυτό μας και τα δικά μας συναισθήματα, ενώ παράλληλα θα γίνουμε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα του οίκου μας.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, αλλά και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από τον Κριό, λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη μπορεί να λέει ότι η τύχη είναι με το μέρος μας, ωστόσο, εάν δεν κινηθούμε με σωστά μελετημένα βήματα και δεν διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας, μπορεί να παρασυρθούμε σε υπερβολές οι οποίες στο τέλος θα έχουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο έρωτας αλλά και η καλή επικοινωνία θα είναι από τα βασικά συστατικά της ζωής μας το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ όπως φωτογραφίζεται και στον χάρτη της Νέας Σελήνης δεν θα λείψουν και οι κρυφές ερωτικές ιστορίες μέσα στο καλοκαίρι.

Σημαντική, για τα μελλοντικά μας σχέδια, είναι η όψη εξάγωνου που προηγήθηκε του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, ενώ θα κινηθούμε δυναμικά αλλά και μεθοδικά.

Ωστόσο, καμία νέα αρχή δεν μπορεί να γίνει εάν πρώτα δεν κλείσει ένας κύκλος, έτσι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει τις επόμενες μέρες ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ρίξει οριστικά τους τίτλους του τέλους σε κοινωνικές σχέσεις οι οποίες είχαν γίνει τοξικές.

Σε κοσμικό επίπεδο, η όψη τετραγώνου που θα  η σύνοδος Άρη – Έριδας με τον  ανάδρομο Πλούτωνα, θα είναι υπεύθυνη για την αύξηση διαφόρων λοιμώξεων, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, αλλά και με την αύξηση των στρατιωτικών εξοπλισμών ή κάποιων επιθετικών συμπεριφορών ανάμεσα στα κράτη, τις οποίες και απευχόμαστε. Ενώ μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις αλλά και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 13ο 12΄ των Μεταβλητών Διδύμων επηρεάζει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 09ο 12΄των Διδύμων.

Στην σύνθεση των δύο χαρτών,  ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Τροπικό ανάδρομο Κρόνο, μια όψη η οποία είναι πιθανό να προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις εξαιτίας των άκαμπτων θέσεων.  

Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Τροπικός Άρης με τον Αστρικό Ουρανό στο ζώδιο του Κριού, μια όψη που θα επαναληφθεί στις αρχές Αυγούστου και στους 2 χάρτες, θα ευθύνεται για εκρήξεις θυμού και βίαιες αντιδράσεις,  οι οποίες μπορεί να έχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό για όλους μας να προσπαθήσουμε να βρούμε υγιείς τρόπους για να εκτονώνουμε την ενέργεια, αλλά και το θυμό μας.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι:

Ξεκλειδώνω τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μου και προστατεύω με κάθε τρόπο ότι είναι δικό μου και με κάνει να νιώθω όμορφα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ενώ κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση εξαιτίας μιας νέας επαγγελματικής πρότασης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχετε βρει τις ισορροπίες σας και είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προβάλετε τον εαυτό σας, ενώ στις προσωπικές σας επιθυμίες θα είστε πιο τρυφεροί και συναισθηματικοί. Επίσης, θα σταθείτε στους φίλους σας με ιδιαίτερη ευαισθησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα κεκτημένα σας θα προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει από την μια πλευρά να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, παράλληλα όμως θα καταφέρετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα τρυφεροί και προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και όμορφα δώρα τα οποία θα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για μια νέα αρχή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς σας για όσους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες,  θα είναι πολλές, αρκεί να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας να σας παρασύρει σε υπερβολές. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το βάρος σας γιατί φέτος θα είστε επιρρεπείς στις διατροφικές ατασθαλίες.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι μετά από αρκετό καιρό θα περάσετε όμορφα μαζί με τους φίλους σας, ενώ θα κάνετε και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διάφορες κοινωνικές δράσεις όπου θα δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μια φιλική σχέση να αλλάξει και να γίνει πιο προσωπική.

ΖΥΓΟΣ

Με τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εργαστείτε με ενθουσιασμό για την επιτυχία των νέων επαγγελματικών σας στόχων, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε και αρκετές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά. Αν κάτι πρέπει να προσέχετε, είναι την συμπεριφορά σας, γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές οι οποίες θα χαλάσουν την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα νέα φιλόδοξα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ αρκετοί, από εσάς είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας σε μια άλλη πόλη ή χώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε  νέες οικονομικές συνεργασίες, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αυτή τη χρονική περίοδο έχετε και την εύνοια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αναζωπυρωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις σχέσεις σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν στις συνεργασίες σας, ενώ θα έχετε και αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική σας πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες είτε έτοιμοι να αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείξετε το σοβαρό σας πρόσωπο και να δουλέψετε πιο μεθοδικά, ενώ τα νέα καθήκοντα σας απαιτούν από εσάς να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής.

ΙΧΘΥΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια είστε έτοιμοι να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πάθος με τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, τα οποία είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα διασκεδάσετε, θα περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτούν στα δίχτυα ενός νέου έρωτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό