14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Αστρολογία, η Νέα Σελήνη μας ανοίγει το δρόμο και μας προσδιορίζει τις δυνατότητες που έχουμε για να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα. Τι καλύτερο λοιπόν, για νέες ενάρξεις από το ζώδιο του Κριού, που λατρεύει να ξεκινάει με ορμή οτιδήποτε τολμηρό και καινούργιο.

Στις 12/04 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Πύρινο ζώδιο του Κριού. Ποια είναι όμως τα στοιχεία που κάνουν τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη αυτή τη Νέα Σελήνης ;

Η πρώτη Νέα Σελήνη της φετινής Αστρολογικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 12/04 στις 05 :30 π.μ. στην 22ο 24’ του Κριού, ενός ζωδίου που λατρεύει τα νέα ξεκινήματα , τολμά, και μπαίνει με ορμή στην μάχη, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 16ο 48’ των Ιχθύων.

Ο χάρτης αυτής της Νέας Σελήνης φωτογραφίζει με τον πιο παραστατικό τρόπο ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε μια νέα αρχή, καθόλου τυχαίο λοιπόν που η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με την Σελήνη πραγματοποιείται στον 1ο οίκο του Ωροσκοπίου.

Τα νέα ξεκινήματα όμως, για να είναι πετυχημένα, θα πρέπει να συνοδεύονται από το κλείσιμο ενός κύκλου. Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη δεν είναι μόνη της, καθώς στο ζώδιο του Κριού, είναι μέρος μιας ουσιαστικά μεγάλης συνόδου,  δηλαδή της όψης συνόδου Χείρωνα -Ερμή -Δήμητρας – Νέας Σελήνης – Έριδας – Αφροδίτης, η οποία με την σειρά της σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, αυτός ο σχηματισμός, απαιτεί στην ουσία από εμάς, πριν προχωρήσουμε στα νέα ξεκινήματα τα οποία θα μας μεταμορφώσουν, να κλείσουμε την πόρτα στο παρελθόν και να δούμε πιο ξεκάθαρα, τις φιλικές, κοινωνικές ακόμα και ιδεολογικές μας συναναστροφές.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, ότι βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού, που απαιτεί από εμάς να αλλάξουμε τις αξίες μας και να δομήσουμε την ζωή μας από την αρχή.

Καταλυτική είναι η παρουσία του Δία, ο οποίος σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Νέα Σελήνη, μια όψη η οποία θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες.

Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίζει ο Άρης με τον Δία, μας βοηθάει να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, δίνοντας μας απίστευτη σιγουριά και ενέργεια. Την οποία όμως,  θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διοχετεύσουμε δημιουργικά, καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου Άρη – Ποσειδώνα που προηγήθηκε, κάποιες στιγμές θα είναι εύκολο η κατάσταση να φτάσει στα άκρα, με αποτέλεσμα να έχουμε σε ορισμένες περιπτώσεις και φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας.

Σε ότι αφορά το μέτωπο του covid, είναι πιθανό μέχρι την Πανσέληνο στις 27/04, να έχουμε την τελευταία κορύφωση του φαινομένου και στην συνέχεια να αρχίσει σταδιακά να φθίνει η μεταδοτικότητα του.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 28ο 15’ των Ιχθύων και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 22ο 39’ του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Τροπικό Δία και τρίγωνο με τον Τροπικό Άρη.

Το μήνυμα της πρώτης Νέας Σελήνης, της φετινής Αστρολογικής χρονιάς είναι:

Κλείνω με ορμή την πόρτα στο παρελθόν και κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου, με θάρρος, απαλλαγμένη από φόβους και ανασφάλειες, έστω και αν χρειάστηκε για λίγο να συγκρουστώ.

 Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Απριλίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε νέα ξεκινήματα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας ανοίγει την πόρτα στο μέλλον, ένα μέλλον όπου θα κάνετε πολλά καινούργια πράγματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή τη φορά θα πετύχετε, γιατί έχετε την ωριμότητα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, αλλά και την δύναμη να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επόμενα βήματα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, οι οποίες θα σας βάλουν την ζωή σας σε νέα πορεία. Άλλωστε, είτε το θέλετε είτε όχι, είστε σε περίοδο αλλαγών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα μπουν στην ζωή σας νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει νέους δρόμους στην καριέρα σας, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να έχετε και σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις. Γι’ αυτό μην διστάζετε να αφήσετε παλιές συνεργασίες, οι οποίες, δεν θα σας άφηναν να εξελιχθείτε.

ΛΕΩΝ

Πολύ θετική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει το δρόμο για να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον. Αυτό για άλλους μπορεί να είναι μια δουλειά στο εξωτερικό, ενώ για τους νεότερους μπορεί να είναι οι Σπουδές τους. Το μόνο σίγουρο για εσάς είναι ότι βάζετε τις βάσεις της μελλοντικής σας επιτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την δυνατότητα να δώσετε λύσεις και σε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγετε στην ζωή σας εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αφού πρώτα έχετε κάνει οριστικά ξεκαθαρίσματα με τις προηγούμενες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας με τον σύντροφο σας να αλλάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός από νέες ευθύνες που θα σας φέρει στην δουλειά σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικό με τον εαυτό σας. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, υιοθετώντας νέες διατροφικές συνήθειες, και να αγαπήσετε στην ουσία τον εαυτό σας και το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύεται μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς εσείς οι  Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ανοίγει τον δρόμο για να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, και να προβάλλετε τον εαυτό σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να εμφανιστεί στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύσεις σε θέματα σπιτιού καλείστε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να βάλετε τις σχέσεις με την οικογένεια σας σε νέες βάσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι ξαναγεννιέστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας αυτό το χρονικό διάστημα.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, και να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Επίσης, θα ξεκινήσει μια περίοδο με πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα κατάρτισης.

ΙΧΘΥΣ

Την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία και να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας,  αυξάνοντας παράλληλα την επαγγελματική σας υπεραξία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία σας να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σπατάλες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό