21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εξέλιξη στην ζωή μας έρχεται, όταν αφήνουμε πίσω μας την ασφάλεια και τις συνήθειες μας και κάνουμε κάτι διαφορετικό. Για πολλούς, η κομβική στιγμή να κάνουν μια σημαντική στροφή στην ζωή τους, αλλάζοντας πολλά από τα πράγματα που θεωρούσαν μέχρι τώρα δεδομένα έφτασε.

Όπως όλα τα σημαντικά πράγματα στην ζωή μας, έχουν την σφραγίδα των Εκλείψεων , έτσι και αυτό το  ανατρεπτικό νέο ξεκίνημα, θα έχει την σφραγίδα της Ηλιακής Έκλειψης – Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο φετινός Απρίλιος είχε την εξής ιδιαιτερότητα, ξεκίνησε με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και ολοκληρώνεται, με την Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα  πραγματοποιηθεί στην 10ο28’ λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, και συγκεκριμένα στις 23:28 μ.μ.. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο, που περισσότερο από κάθε άλλο είναι συνδεδεμένο με την ύλη, την ασφάλεια (οικονομική και συναισθηματική), το χρήμα,  την φύση, την γη, την τροφή, τα ακίνητα, την σταθερότητα, την υπομονή, την επιμονή αλλά και την ακαμψία, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου,  καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Έκλειψης Ηλίου – Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 20ο 50’ του Μεταβλητού Τοξότη.

Ποια είναι οι ιδιαιτερότητες αυτής της τόσο σημαντικής Έκλειψης Ηλίου-  Νέα Σελήνης, στην 1η Έκλειψης για το 2022; Η όψη συνόδου του Ήλιου με την Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο 5ο Ηλιακό οίκο του Ωροσκοπίου, σε σύνοδο με τον πλανήτη του απρόβλεπτου τον Ουρανό, μας λέει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πως τίποτα από ότι σχεδιάζαμε στην προσωπική μας ζωή ή στην καριέρα μας δεν θα είναι ίδιο. Όλα θα αλλάξουν και θα οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια. Σε κάποιους μπορεί να φέρει μια ανατροπή στην συναισθηματική τους ζωή, όπως για παράδειγμα να φέρει ένα νέο ξαφνικό έρωτα στην ζωή τους, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους βοηθήσει να δώσουν τέλος σε μια σχέση η οποία είχε μείνει στάσιμη ή μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη, να είναι η αφορμή για να μπει η ζωή τους σε άλλη τροχιά. Κάποιοι άλλο, μπορεί να τολμήσουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και να κυνηγήσουν ένα τολμηρό τους σχέδιο.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι οι αλλαγές και οι ανατροπές στην καθημερινότητα μας θα γίνουν  ομαλά, καθώς θα έχουν και την βοήθεια του Άρη από τους Ιχθύς, ο οποίος σχηματίζει όψη εξάγωνου με την Νέα Σελήνη και τον Ουρανό.

Σημαντική, θα είναι επίσης, η ανοιχτή όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία θα μας βοηθήσει να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να μη διστάσουμε να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες στην δουλειά μας.

Ενώ, από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, μας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην δουλειά μας, όσο και στην συναισθηματική μας ζωή, οι οποίες για κάποιους θα έρθουν μέσα από τις φιλικές τους συναναστροφές, ενώ σε κάποιους άλλους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα εάν αφήσουμε να μας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες, στο τέλος να απογοητευτούμε.

Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα προστατευτική θα είναι η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η σύνοδος Αφροδίτης – Δία με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια από τις πιο τυχερές όψεις η οποία μας υπόσχεται ότι τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας.

Τέλος, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με την Δήμητρα μας υπόσχεται ότι,  θα βοηθήσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες να αποκτήσουν διάρκεια και σταθερότητα.

Αστρικά η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 16ο 18’ του Παρορμητικού Κριού, και θα ωθήσει σε νέα ανατρεπτικά ξεκινήματα τους  εκπροσώπους  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς,  Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 26ο 40’ του Σκορπιού, πολύ κοντά με την μοίρα που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Έκλειψη Σελήνης.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Αστρικός Κρόνος είναι πάνω στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2020, η πολύ σημαντική σύνοδος Δία – Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Σε κοσμικό επίπεδο, η Έκλειψη αυτή είναι πιθανό να φέρει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις μεταξύ των κρατών, με ότι αυτό συνεπάγεται στις συναλλαγές αλλά και στα παιχνίδια εξουσίας, ενώ όπως σε κάθε Έκλειψη, έτσι και σε αυτή είναι πιθανό να έχουμε και έντονα καιρικά ή γεωφυσικά φαινόμενα.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

Η εξέλιξη στην ζωή μας έρχεται μέσα από την αλλαγή, αφήνομαι να παρασυρθώ από την γοητεία του άγνωστου και του καινούργιου, μέσα από το οποίο θα γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και θα αναπτύξω τις δυνατότητες μου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη  του Απριλίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές  εξελίξεις και ανατροπές στα οικονομικά σας  θα φέρει αυτή η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον 2ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Κριούς. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία φαίνεται αρκετά τολμηρή, ή άλλοι, να βρείτε μια τολμηρή λύση σε μια οικονομική σας υπόθεση. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που έχετε δομήσει τις αξίες σας, και να κάνετε μάθετε ότι στις σχέσεις τίποτα δεν είναι δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική στροφή στην ζωή σας ετοιμάζεστε να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα θα αλλάξει ριζικά. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα κάνετε μια νέα αρχή, η οποία θα σας βάλει σε νέα μονοπάτια και θα ανατρέψει ότι μέχρι τώρα είχατε σχεδιάσει. Ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, μέσα στην χρονιά θα έχετε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις δεχτείτε με χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανατρεπτικές ιδέες και έτοιμοι για τα επόμενα σας βήματα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η Ηλιακή Έκλειψη -Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ωθήσει να γίνεται πιο τολμηροί και να μην φοβηθείτε να βάλετε σε εφαρμογή πρωτότυπες και ιδιαίτερα τολμηρές σας ιδέες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί είναι πιθανό να βρεθείτε σε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις φιλικές σας σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές στις φιλικές σας σχέσεις, και θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με άτομα που θεωρούσατε εντελώς διαφορετικά από εσάς. Ενώ, αρκετοί είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δραστηριοποιηθείτε σε διάφορες κοινωνικές ή πολιτικές ομάδες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση, ξαφνικά αλλάξει και να γίνει ερωτική.

ΛΕΩΝ

Νέους επαγγελματικούς στόχους είστε έτοιμοι να βάλετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να βάλετε νέους και ιδιαίτερα τολμηρούς επαγγελματικούς στόχους, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε μια νέα αρχή ή μια στροφή στην καριέρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, μια απόφαση σας θα είναι αρκετή για να αλλάξει το κοινωνικό σας status.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σας, και να κάνετε τολμηρά νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, και να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ζήσετε στο εξωτερικό ή μακριά από την βάση σας.

ΖΥΓΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας ξανά βρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε ξαφνικά λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα, ώστε σύντομα να καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, Ενώ από την άλλη πλευρά,  είναι πιθανό να έχετε και μια  πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία, την στιγμή που δεν το περιμένατε. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εστιάσετε την προσοχή σας  αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές τόσο στις συνεργασίες σας, ωθώντας σας να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε συνεργασίες χρόνων, και να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να χωρίσουν από μια σχέση που είχε φτάσει σε τέλμα, ενώ άλλοι, να καταφέρουν να κάνουν μια νέα αρχή με τον σύντροφο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της δουλειά σας, είτε γιατί θα αλλάξουν κάποιοι συνάδελφοι σας, είτε γιατί θα αναλάβετε εσείς νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να κόψετε κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ζωή σας στα χέρια σας είστε έτοιμοι να πάρετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Ηλιακή Έκλειψη-  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, ανοίγοντας τον δρόμο για να υλοποιήσετε τα τολμηρά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό για τους δεσμευμένους, ο ερχομός ενός παιδιού να αλλάξει την ζωή σας, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να δουν την φωτεινή πλευρά της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η οικογένεια σας . Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι σας, αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι θα καταφέρουν να βρουν λύσεις στα θέματα τις ακίνητης τους περιουσίας, ενώ για άλλους μπορεί να φέρει νέα μέλη στην οικογένεια τους. Σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από οικογενειακές αντιλήψεις και προκαταλήψεις.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Ιχθύς . Η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι σύντομα η ζωή σας θα μπει σε νέους ρυθμούς. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία,  ενώ άλλοι θα πάρετε την απόφαση και θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας και προβάλλετε τον εαυτό σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό