22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι καλές ιδέες, ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση της στιγμής, μπορεί να μας δίνουν την ώθηση για να τολμήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, όμως δεν μπορούν να μας εξασφαλίσουν την επιτυχία, ένα, δεν υπάρχει ολοκληρωμένου σχέδιο, ή αν δεν μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένη μορφή.

Μετά τον τολμηρό και ιδιαίτερα εκφραστικό Ερμή στο ζώδιο του Κριού, έρχεται η στιγμή της υλοποίησης και των πρακτικών λύσεων, που θα μας δώσει ο Ερμής από το Γήινο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/04 στις 13:29 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 04/05 στις 05: 48 π.μ.

Το φετινό πέρασμα του από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να βρούμε πρακτικούς τρόπους για να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές μας υποθέσεις, να γίνουμε πιο πρακτικοί και να οργανώσουμε τις σκέψεις αλλά και τις υποθέσεις σας, θα μείνουμε σταθεροί στις απόψεις μας και με υπομονή και επιμονή θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τα σχέδια μας.

Επίσης, οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τα ζητήματα που μας απασχολούν θα είναι μετά από πολύ σκέψη και όχι παρασυρόμενοι από την παρόρμηση της στιγμής, και θα μάθουμε να δίνουμε στον εαυτό μας τον απαιτούμενο χρόνο. Το γεγονός ότι δεν θα είμαστε τόσο ευέλικτοι, είναι πιθανό κάποιες στιγμές να μας κοστίσει σε χρόνο  και ενέργεια.

Το φετινό πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούν για να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια.

Ενώ, θα φέρει αρκετές δυσκολίες και συγκρούσεις για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), εξαιτίας της συνάντησης του με τον Ουρανό και τον Κρόνο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής θα σχηματίσει τις ακόλουθες όψεις :

Στις 24/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (10ο 18’), θα φέρει ξαφνικές ειδήσεις και απρόσμενες συναντήσεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 25/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (12ο 53’), θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις αλλά και μελαγχολικές σκέψεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 26/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (13ο 48’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους, χωρίς υπερβολές.
Στις 30/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (22ο 28’), θα δώσει έμπνευση και θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 02/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (26ο 48’), θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα κάνει ιδιαίτερα πειστικό τον λόγο των εκπροσώπων των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.
Στις 03/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (28ο 42’). Θα παρασύρει σε μεγάλα λόγια και επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Καμία ευκαιρία δεν θα αφήσετε να πάει χαμένη το  επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις  συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι ότι είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας ήρθε η ώρα να βάλετε εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη τα πιο ανατρεπτικά σας σχέδια, θα σας δώσει έμπνευση, παράλληλα όμως, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε ότι κάποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις κρυφές συζητήσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του, είναι πιθανό να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο εξωστρεφείς θα γίνεται αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ μέσα από αυτόν, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά και με ορισμένα φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες στην δουλειά σας και να βάλετε την καριέρα σας σε νέα πορεία. Ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, αισιόδοξοι για γεμάτοι όνειρα για το μέλλον  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να  οργανώσετε με κάθε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.  Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να οργανώσετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί μετά από λίγο καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους οι, ενώ, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για όσους θέλετε να  προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας δώσει σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο θα βρεθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στη συμπεριφορά τόσο των συνεργατών σας, όσο και του συντρόφου σας, και πιθανό να χρειαστεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ευθύνες στο χώρο της δουλειά σας θα έχετε εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους, και να βρείτε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν, ενώ ως επιβράβευση θα αναλάβετε νέες ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να προωθήσετε με σταθερά βήματα τα πιο περίεργα και ανατρεπτικά σας σχέδια, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο δεν θα δυσκολευτείτε να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να τους βάλετε και πιο αυστηρούς κανόνες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Ιχθύες . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο άμεσοι και να μην αναλωνόσαστε σε περιττές λεπτομέρειες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό