18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σπόρος μιας ιδέας χρειάζεται το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθεί…Την δυνατότητα της υλοποίησης μας την δίνει το Γήινο ζώδιο του Ταύρου.

Στις 20/04 στις 05 : 24 π.μ. ο Ήλιος θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/05 στις 04: 21 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα μας, και με επιμονή και υπομονή να δουλέψουμε σωστά, για την επιτυχία τους , ενώ θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αρκετές ανατροπές, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχουμε πάντα στο μυαλό μας και ένα δεύτερο σχέδιο. Άλλος ένας στόχος μας, θα είναι η να καταφέρουμε να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας (υλικά και συναισθηματικά), και με οδηγό το ένστικτο μας να κάνουμε σωστές οικονομικές κινήσεις.

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου, χρωματίζεται πολύ έντονα από τις Εκλείψεις, οι οποίες θα για άλλη μια φορά, αφήσουν το σημάδι τους στην ζωή μας με τις αλλαγές που θα μας φέρουν, κυρίως στον τομέα των αξιών μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου , θα είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ ιδιαίτερα απαιτητικό , με πολλές συγκρούσεις  και ανατροπές θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, αλλά και στα μέσα του 3ου δεκαημέρου εξαιτίας της παρουσίας του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και των Εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

Στις 30/04 η Έκλειψη Ηλίου- Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου (10ο 28’), θα βάλει σε νέα πορεία και θα ωθήσει σε ριζικές αλλαγές τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Στις 05/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (14ο 47’), θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές  και θα αναγκάσει να αλλάξουν αρκετά από τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Στις 07/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (16ο 50’), θα ωθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Στις 15/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (24ο 55’), απαιτεί από  τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να κάνουν μερικούς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

Στις 15/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (24ο 56’), θα βοηθήσει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις ακολουθώντας την διαίσθηση τους τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Στις 16/05 θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού (25ο 17’), θα αναγκάσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Στις 19/05 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 30’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να έρθουν κοντά με άτομα που θα τους βοηθήσουν να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της δουλειά τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου,  καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία  του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Με το πορτοφόλι σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλου στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας, καθώς θα σας βοηθήσει να ολοκληρώστε με επιτυχία μια νέα οικονομική συμφωνία , ή να αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με την ανάλογη οικονομική αναβάθμιση. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την διαχείριση του προϋπολογισμού σας, γιατί μπορεί να έχετε ξαφνικά έξοδα , ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να περιορίσετε τις σπατάλες που θα κάνετε για τους αγαπημένους σας, στην προσπάθεια σας να τους καλοπιάσετε.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Η φετινή γενέθλια χρονιά σας  θα είναι μια από τις πιο σημαντικές της ζωής σας .  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις ριζικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, αλλάζοντας ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία και τις προτεραιότητες σας. Ήρθε η στιγμή να πάψουν να σας τρομάζουν οι αλλαγές, και να γίνεται πιο ευέλικτοι. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να κάνετε ένα μικρό απολογισμό, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας, ενώ, ένα από τα μαθήματα σας θα είναι να διαχειρίζεστε το άγχος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές για τα μελλοντικά σας σχέδια μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με διάφορες κοινωνικές δράσεις, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και νέοι έρωτες μέσα από την παρέα των φίλων σας.

ΛΕΩΝ

Με τις φιλοδοξίες και την εικόνα σας ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει τα κίνητρα που χρειάζεστε για να  δουλέψετε σκληρά και να κυνηγήσετε με όρεξη τους φιλόδοξους στόχους σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδο είναι ιδανική για να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα το οποίο θα σας παίξει σημαντικό ρόλο και στην αλλαγή της εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στη ζωή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δουλέψετε με ενθουσιασμό πάνω στα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή για να αποφασίσετε για τις μελλοντικές σπουδές σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δώσετε οριστικές λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Τράπεζες, Εφορία), ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια απρόσμενα έξοδα τα οποία θα σας αγχώσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας ζωή θα αρχίσει να αποκτά και πάλι ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τόσο με τους συνεργάτες σας και τα προβλήματα που υπάρχουν στην επικοινωνία σας όσο και με τον σύντροφο σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, δίνοντας τέλος σε όσες δεν έχουν ουσιαστικά μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν και θα κάνετε μια νέα αρχή με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ευθύνες στην δουλειά σας θα αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο  του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας, παράλληλα όμως, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με τις ηγετικές σας ικανότητες και την αποτελεσματικότητα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για αν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δύναμη αλλά και τις ευκαιρίες που θέλετε για να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να βάλετε ορισμένα από αυτά σε τροχιά υλοποίησης, ιδιαίτερα τα πιο τολμηρά.  Σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα έχουν ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή και ξαφνικούς έρωτες, ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την σχέση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις και τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις. Ενώ, θα υπάρξουν και απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε διαφορετικούς ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς  . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προβάλετε τον εαυτό σας, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών και φιλικών σας συζητήσεων, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, ενώ μπορεί να έχετε και την ευκαιρία να κάνετε μικρές αποδράσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό