20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από 11/2  περίπου χρόνο ο πλανήτης της δράσης Άρης, επιστρέφει στο σπίτι του, και είναι έτοιμος να μας ρίξει και πάλι στην μάχη και στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Βασική μας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η επίτευξη των στόχων μας, για τους οποίους θα πολεμήσουμε με πάθος και αποφασιστικότητα.

Για τον Άρη στον Κριό η μάχη είναι συνδεδεμένη με όλα τα στοιχεία που έχουν σχέση με ίδια την ζωή, όπως είναι η τροφή , η αναπαραγωγή και η σεξουαλική πράξη.

Ο Άρης στον ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, αυτό που ψάχνει πάντα είναι ένα κίνητρο για να πολεμήσει για όλα όσα τον ενθουσιάζουν. Και φυσικά λατρεύει τις προκλήσεις, ενώ δεν διστάζει να  έρθει σε κατά μέτωπο σύγκρουση με ποιο δυνατούς από αυτόν στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τις θέσεις τους.

Η λέξη που τον χαρακτηρίζει είναι εκρηκτικός, γι’ αυτό και έχει ανάγκη να εκτονώνει την ενέργεια που συσσωρεύει γρήγορα, ένας καλός τρόπος εκτόνωσης είναι να ασχοληθεί με τα extreme sport ή με πολεμικές τέχνες. Ενώ το ευαίσθητο σημείο του, είναι το κεφάλι του το οποίο έχει την τάση να χτυπάει, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να μάθει να το προστατεύει.

 Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού στις 25/05 στις 02:40 π.μ. και θα παραμείνει  μέχρι τις 05/07  όπου στις 09:03 π.μ. θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του  στο ζώδιο του Κριού, θα αφήσουμε πίσω μας την αναβλητικότητα και την εσωστρέφεια και   θα γίνουμε πιο αυθόρμητοι, εξωστρεφείς, ενθουσιώδης, αισιόδοξοι, διεκδικητικοί, γεμάτοι πάθος, έτοιμοι να κυνηγήσουμε με ορμή τα όνειρα μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να  πάρουμε πρωτοβουλίες, να  βρεθούμε σε θέση μάχης και να αντιπαρατεθούμε, εάν είναι απαραίτητο για να υπερασπιστούμε τις επιθυμίες και όσα πιστεύουμε.

Βασική μας επιθυμία είναι να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Αυτό που πρέπει να διαχειριστούμε είναι την βιασύνη και την ανυπομονησία μας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δούμε την ερωτική μας διάθεση να ανεβαίνει, ενώ οι καυγάδες που θα έχουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορεί να είναι έντονη, ωστόσο δεν θα έχουν διάρκεια.  

Ιδιαίτερα ευνοούμενοι από το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο του Κριού , θα είναι τα ζώδιο της  Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) αλλά οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, οι οποίοι θα έχουν την δύναμη, και την αποφασιστικότητα  να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους, ενώ ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή τους.

Σε πιο δύσκολη θέση θα βρεθούν τα  υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) για τα οποία θα ξεκινήσει ένα ιδιαίτερα πιεστικό χρονικό διάστημα, μιας και  θα αναγκαστούν αρκετές φορές να συγκρουστούν με τους φίλους, την οικογένεια, τον σύντροφο, αλλά και με τους συνεργάτες τους.

Ωστόσο, σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στο ζώδιο του Κριού, φέτος θα είναι απαλλαγμένη από πολύ δύσκολες συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι  :

Στις 29/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία (3ο 20’), θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν, ενώ είναι πιθανό να τους παρασύρει και σε εκρηκτικές αντιδράσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 27/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο 50’), θα βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους ακολουθώντας ένα σωστά οργανωμένο πλάνο, τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ενισχύσει  το  άγχος, την ανασφάλεια και τα επιθετικά ξεσπάσματα. των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων , Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για δράση θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πολεμήσετε με πάθος για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, με ορμή, ενώ παράλληλα  θα σας δώσει και  ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να δώσετε οριστικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, ενώ με την βοήθεια του Δία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας και να προχωρήσετε σε δυναμικά νέα ξεκινήματα. Επίσης, δεν θα διστάσετε να βρεθείτε σε κατά μέτωπο κόντρα με αυτούς που σας δημιουργούν προβλήματα. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι την  βιασύνη και την  ανυπομονησία σας, οι οποίες δεν είναι και τόσο καλοί σύμβουλοι Σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας διάθεση και η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες,  γι’ αυτό και δεν θα λείψουν οι ερωτικές περιπέτειες, ενώ δεν θα είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο παρασκήνιο κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  θα μπείτε εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο με ενισχύσει το άγχος σας για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να προωθήσετε την καριέρα σας, είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες όμως θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο.  θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας,  κατά τη διάρκεια της οποία θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και έντονη κοινωνική δράση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από τον κύκλο των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή είστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τους επαγγελματικούς σας στόχους και να γίνεται πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το παρελθόν, ενώ θα  πάρετε πρωτοβουλίες. Επίσης, δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε για να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, και να βγάλετε στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας δυναμισμό. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικά μπερδέματα με άτομα από χώρο της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ

Με δυναμισμό, χαρά και αισιοδοξία ήρθε η στιγμή να κοιτάξετε  το μέλλον εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό, και χαρά τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα βρείτε και δυναμικές λύσεις στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ θα έχετε και αρκετές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, από την άλλη πλευρά όμως θα έχετε και αρκετά έξοδα.  Σε προσωπικό επίπεδο, η αυτοπεποίθηση σας επιστρέφει και αυτό θα επιδράσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή, η οποία θα ανανεωθεί.

ΖΥΓΟΣ

Με τις σχέσεις σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ στην προσπάθεια σας να περάσετε τις απόψεις σας,  θα αναγκαστείτε όχι μόνο να  πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά και να συγκρουστείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανέβουν αρκετές φορές οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, ωστόσο, ένας τρόπος για να λύσετε τις διαφορές και να διοχετεύσετε τις εντάσεις είναι μέσα από τον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές ευθύνες θα αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει την ζωή σας σε πιο πιεστικούς ρυθμούς, σε μερικούς θα φέρει νέες ευθύνες, ενώ σε άλλους θα τους αναγκάσει να δουλέψουν κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Το αποτέλεσμα, από αυτές τις συνθήκες θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις και να προκληθούν συγκρούσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να διαχειριστείτε το άγχος σας, και ένας καλός τρόπος είναι η γυμναστική, επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και γεμάτες πάθος περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης  Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό και πάθος τα  φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ ε το κέφι σας και την καλή σας διάθεση,  θα την μεταδίδεται στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, παρά τις πολλές σας υποχρεώσεις, θα βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με  τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που  απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, α αλλά και σε θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ όσο και αν προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο , εγκαινιάσει μια περίοδο με υποχρεώσεις, συζητήσεις αλλά και συναντήσεις στην δουλειά σας,  ενώ κάποιο από εσάς θα έχετε και αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το θετικό για εσάς είναι ότι κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των συνομιλητών σας με το πάθος σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ενώ δεν θα λείψουν και οι μικρής διάρκειας συγκρούσεις. Ωστόσο, επειδή θα βιάζεστε να τα προλάβετε όλα, θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΣ

Τα κεκτημένα σας με κάθε τρόπο θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο τολμηρό βήμα στην καριέρα σας, ή να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα από τις οποίες θα καταφέρετε να δείξετε την αξία σας. Παράλληλα όμως, δεν θα χαρίσετε στους συνάδελφους σας ότι έχετε κερδίσει με κόπο στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, ενώ στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την προσοχή του, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε σπατάλες, οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό