21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από την ιδιαίτερα στενάχωρη περίοδο που περάσαμε, αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας και να ξαναδούμε την πιο όμορφη πλευρά της ζωής, και αυτή θα την βρούμε μέσα από τον έρωτα, την αρμονία, την  ομορφιά. Αναγκαία και ικανή συνθήκη για να απολαμβάνουμε την καλή πλευρά της ζωή είναι και το χρήμα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, την φετινή χρονιά,  έρχεται ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή για όλους μας , αφού με την παρουσία της θα μας βοηθήσει θα να εξισορροπήσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις, και να καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας ότι μας στεναχώρησε.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/08 στις 07:27 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 10/09 στις 23: 38 μ.μ.  όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα είναι καταλυτικός ο ρόλος της στην  εξομάλυνση των διαπροσωπικών μας σχέσεων, αφού θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα καταφέρουμε με διπλωματικό τρόπο να  αποφεύγουμε τις εντάσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις,  θα είμαστε πιο τρυφεροί, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε και στις αναγκαίες υποχωρήσεις.

Στις φιλικές και κοινωνικές μας συναναστροφές θα πάψουμε να είμαστε εριστικοί και επικριτικοί και  θα συμπεριφερθούμε με ευγένεια, δείχνοντας τους καλούς μας τρόπους. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την αρμονία και την ομορφιά, γι’ αυτό και κύριο μέλημα μας θα είναι  να κάνουμε πιο όμορφο και αρμονικό τον χώρο του σπιτιού μας, όπως και να ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση, προχωρώντας  σε θεραπείες ή αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να ανανεωθούμε και να αναδείξουμε την ομορφιά μας.

Φυσικά , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη έχει άμεση σχέση και με το χρήμα, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε τα εισοδήματα μας.

Η παρουσία  της Αφροδίτης από το ζώδιο Ζυγού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες  στην ερωτική τους ζωή, αλλά και στο πορτοφόλι τους. Ενώ επιρρεπείς σε  ερωτικές περιπέτειες θα παρασύρει τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης  στο ζώδιο του  Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Στις 23/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (8ο 39’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή και θα βοηθήσει να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 06/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 32’), θα παρασύρει σε μοιραίους έρωτες και οριστικά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 06/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία (25ο 01’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και ευκαιρίες στον έρωτα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις για εσάς τους Κριούς . Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και να προσπαθήσετε να  επαναφέρετε την  ισορροπία, ιδιαίτερα σε όσες  είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δυνατότητα  να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, με χαρά θα δείτε την ερωτική σας διάθεση να βελτιώνεται και τη σχέση σας με τον σύντροφο σας να ανανεώνεται. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την αρμονία γύρω σας θέλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η είσοδος  της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, οι οποίες μπορεί να ήταν τεταμένες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα θα δεχτείτε με χαρά την επιβράβευση της καλής σας δουλειάς από τους προϊσταμένους σας. Σε  προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή, την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση, και γιατί όχι, να προχωρήσετε σε θεραπείες ομορφιάς οι οποίες θα σας ανανεώσουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, βάζοντας την σφραγίδα σας στις μελλοντικές σας επιτυχίες. Από την άλλη πλευρά θα βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε, να περάσετε δημιουργικές στιγμές με τους αγαπημένος και τα παιδιά σας  και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά . Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσουν πολύ όμορφα με το ταίρι τους, ενώ για τους αδέσμευτους, ένας  νέος έρωτας θα έρθει στην ζωή τους και θα την αναστατώσει ευχάριστα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικογενειακές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην  αποκατάσταση των σχέσεων σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ άλλοι, θα ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας και την ανακαίνιση του. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε ιδιαίτερα ευχάριστες συζητήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, ενώ θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο  να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ευκολία. Επίσης, για κάποιους από εσάς, είναι πιθανό να υπάρξει και ένα μικρό ειδύλλιο σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για το πορτοφόλι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε  με επιτυχία μια νέα οικονομική η οποία θα εδραιώσει την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα δώσει και σημαντική ώθηση στο πορτοφόλι σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους δώσετε χαρά. 

ΖΥΓΟΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, αυτή τη χρονική περίοδο θα πάρει ο έρωτας. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο σας,  θα ενισχύσει την γοητεία σας, την οποία θα χρησιμοποιήσετε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφο τους, ενώ στους αδέσμευτους θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί, Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες , οι οποίες θα καταλήξουν σε οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός έρωτα, ο οποίος πρέπει να μείνει κρυφός. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το φιλικό  και κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και την εικόνα σας θα ασχοληθείτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους,   και να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να ξεκινήσετε μια ερωτική  σχέση με ένα συνεργάτη σας.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο αισιόδοξες και χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με χαρά και αισιοδοξία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να σας φοβίζουν τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση από απόσταση ή με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΙΧΘΥΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί  όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ είναι ιδιαίτερα θετική για όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε και  σε νέες οικονομικές συνεργασίες, γεγονός που θα βοηθήσει να νιώσετε και πάλι ασφαλείς.  Σε ότι αφορά την  προσωπική σας ζωή, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζωδίου του Ζυγού θα ενισχύσει τον ερωτισμό, τον αισθησιασμό και την  αυτοπεποίθηση σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό