24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πως θα μας επηρεάσει Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι συνδεδεμένο με τον θάνατο και την αναγέννηση. Προάγγελος της  ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, είναι το  εντυπωσιακό φεγγάρι του Μαΐου, το οποίο θα κλείσει τον κύκλο των Εαρινών εκλείψεων.

Η Έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στις 16/05 στην  25ο 17΄ του Σκορπιού στις 07:14 π.μ. θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ο δεκαήμερο. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 11ο 09’  των Διδύμων

Στο χάρτη της Πανσελήνου, η όψη αντίθεσης Ήλιου – Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της Υπηρεσίας- Θυσίας  (6ος – 12ος ), βάζοντας κάτω από το μεγεθυντικό καθρέφτη τα θέματα της ψυχικής κυρίως υγείας, τα μελλοντικά μας σχέδια και τις εργασιακές μας υποθέσεις. Όλα αυτά είναι θέματα σε όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, ο οποίος εκτός από τα γνωστά προβλήματα που δημιουργεί στην καθημερινότητα μας, θα μας βάλει στην διαδικασία της επανεξέτασης.

Η όψη τετραγώνου του Ήλιο με τον Κρόνο που προηγήθηκε, θα μας βάλει στην διαδικασία να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δείξουμε το πιο σοβαρό μας προφίλ. Ενώ η όψη εξάγωνου του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας, για τα  οποία θα αγωνιστούμε με ιδιαίτερο ζήλο. Στην μάχη της υλοποίησης των ονείρων θα μας οδηγήσει η συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η οποία εκτός από την πίστη στα ιδανικά μας, θα διεγείρει και την ερωτική μας διάθεση.

Η συναισθηματική μας μεταμόρφωση, όσο δύσκολη και αν είναι η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουμε, θα υλοποιηθεί κάτω από τις ευλογίες της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα τις επόμενες ημέρες.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 01ο 08’ του Σκορπιού και θα επηρεάσει  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος στην 16ο 59’ του Ταύρου, σε όψη συνόδου με τον Τροπικό Ουρανό, θα έχει πολύ έντονο το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Ήλιο είναι προάγγελος έντονων  αντιπαραθέσεων.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Η συναισθηματική αναγέννηση θα έρθει μόνον όταν αναμετρηθούμε με τους φόβους μας και πάρουμε την απόφαση να τους νικήσουμε…

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Η σιγουριά σας αποπνέει όχι μόνο από το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια είχατε αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, αλλά γιατί τα οικονομικά σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται. Επίσης, θα έχετε και ευχάριστες αλλαγές και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον κλείσιμο ενός κύκλου ήρθε η ώρα να προχωρήσετε  εσείς οι Ταύροι. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε πιο τολμηρές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με νέες προκλήσεις θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι προάγγελος σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων στο χώρο της εργασίας σας, ενώ κρύψει και αρκετό παρασκήνιο. Εσείς αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τον υπερβολικό ενθουσιασμό και το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προάγγελος σημαντικών και ιδιαίτερα ευχάριστων αλλαγών θα είναι η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Με ιδιαίτερη τόλμη και πάθος είστε έτοιμοι να ριχτείτε στην ανάπτυξη των νέων φιλόδοξων σχεδίων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας θα ανανεωθεί, ενώ είναι πιθανό τους επόμενους μήνες να αλλάξει για κάποιους η ζωή τους από την έλευση ενός μωρού.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικά φορτισμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την εσωτερική σας σύγκρουση και θα σας ωθήσει να βάλετε νέες προτεραιότητες. Για αρκετούς από εσάς ήρθε η ώρα να ρίξετε το βάρος στην οικογένεια σας, ενώ άλλοι θα πρέπει να ξεπεράσουν τους συναισθηματικούς εκβιασμούς της οικογένειας τους και να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                             

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε και τις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε ότι είναι πιο σημαντικό να εστιάζετε την προσοχή σας στην ουσία και όχι στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Τι είναι σημαντικό για εσάς ήρθε η ώρα να αποφασίσετε  εσείς οι Ζυγοί. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε  τις αξίες σας και να ακολουθήσετε αυτά που πραγματικά θέλει η ψυχή σας και όχι αυτά που θέλουν οι άλλοι για εσάς. Η δύναμη για να κάνετε αυτή την υπέρβαση πηγάζει από μέσα σας, και αυτό θα είναι ένα από τα δυνατά σας χαρτιά στο μέλλον τόσο στην δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου ήρθε η ώρα να προχωρήσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να απαλλαγείτε από παλιές συνήθεις και συμπεριφορές και να αναγεννηθείτε συναισθηματικά και επαγγελματικά. Άλλωστε,  είστε από αυτούς που έχουν την δυνατότητα μέσα από κάθε δυσκολία να βγαίνουν πιο δυνατοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας. Το άγχος για το επαγγελματικό σας μέλλον είναι μεγάλο, ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάστε καθώς έχετε την εύνοια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Η συμπεριφορά ορισμένων φιλικών σας προσώπων θα σας δυσαρεστήσει, και αυτό θα είναι αιτία για να τους απομακρύνεται από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στροφή στην καριέρα σας θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα είναι η αφορμή για να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Κάποιοι μπορεί να αφήσουν την ασφάλεια μιας δουλειάς που δεν τους γεμίζει και να κάνουν μια νέα αρχή, ενώ άλλοι μπορεί να αποδεχτούν μια αρκετά τολμηρή επαγγελματική πρόταση.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα σελίδα είστε έτοιμοι να ανοίξετε στην ζωή σας  εσείς οι Ιχθύς. Η Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ενθουσιασμό στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, τα οποία θα αλλάξουν μελλοντικά την εικόνα σας.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο από άλλη χώρα θα είναι η αφορμή για να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό